Van itt olyan, aki eddig oltáspárti volt de megváltozott a véleménye?
Én oltás párti voltam.
Bár most is az vagyok a véleményem sok mindenről megváltozott.
"A beoltottak száma 6 299 590 fő, közülük 6 045 893 fő már a második, 3 306 370 fő pedig már a megerősítő harmadik oltását is felvette. "
Szerintem sokan lesznek, akik nem nyalják be. A 3. elmegy majd szerintem 4 millióig, de a 4. oltást szerintem már csak 1.5-2 millió ember torkán tudják csak lenyomni. Szépen lassan ébredeznek az emberek.
Hála istennek, ébredezzenek is! Én régebben nem tudtam, hogy mi lenne a jó, oltani vagy sem, de már annyi rosszat hallani, hogy inkább mostmár ellene vagyok. Eleve az, hogy nem tudni, mit okoz majd évek múlva esetleg.. aztán most olvastam nemrég ezt a cikket:
Ezt eddig csak olyan helyeken lehetett olvasni, amikre rá volt sütve, hogy összeesküvés elmélet. Mostmár viszont kimondják nyíltan. Aztán ott volt egy cikk, hogy mégis összezavarja a nők ciklusát.. erre is mindenki azt mondta, hogy hülyeség. Sorra derülnek ki, hogy igazak azok a dolgok, amiket eddig úgy állítottak be, hogy csak az oltás ellenesek találják ki. Én azt nem értem, hogy hogyhogy van még olyan ember, aki beadatja..?
"Gyengíthetik az immunrendszert és kifáraszthatják az embereket a négy havonta megismételt megerősítő oltások amellett, hogy nem is kivitelezhetők – figyelmeztetett az Európai Gyógyszerügynökség (EMA). "
Na igen, de végülis nem az oltástól lesz bajod. :D
jó ügyeletes bohócnak lenni? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!