Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mit jelent az, hogy a covid...

Mit jelent az, hogy a covid oltás megváltoztatja a DNS-t?

Figyelt kérdés

Hogy kell ezt érteni, pl. egy nagyon jó immunrendszerrel rendelkező embernek mindenféle bajai lesznek ezentúl?

Légyszi normális válaszokat írjatok.

2021. máj. 2. 10:48
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
71%
Nem is tudtam, hogy megváltoztatja. Hivatalos forrást kérek.
2021. máj. 2. 10:50
 2/18 anonim ***** válasza:
90%
Azt jelenti, hogy valaki riogat.
2021. máj. 2. 10:53
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt jelenti, hogy annak, aki ezt állítja, fogalma sincs az RNS és a DNS közötti különbségről.
2021. máj. 2. 10:58
 4/18 anonim ***** válasza:
88%
Azt jelenti, hogy érdemes lenne elővenni az általános- és középiskolai tananyagot átismétlésre, utána pedig érdemes lenne megpróbálni hiteles forrásokból tájékozódni, és nem benyalni mindenféle ostobaságot csak azért, mert fenn van az interneten.
2021. máj. 2. 11:06
 5/18 A kérdező kommentje:

Bocsánat, mivel közgazdász vagyok, nekem távol esik a biológia. Ezért kérdeztem, hátha kapok értelmes válaszokat is.

(Megsúgom, általános iskolában volt hivatalosan utoljára biológia órám, mert sem a közgazdasági szakközépben nem volt, sem az egyetemen).

Aminek lehet, és nagyon érdekel, autodidakta módon utánanézek, de ezt már olyan konyhanyelven nem szokták leírni a neten.

De ha fáj válaszolni valakinek, akkor köszönöm az eddigieket.

2021. máj. 2. 11:18
 6/18 A kérdező kommentje:

Nem mellesleg, tőlem is szoktak olyan baromságot kérdezni, hogy adószakértőként a hajam az égnek áll (tanult emberek is, akiknek fingjuk nincs erről a területről, ami az én területem).

Gondolom, nem bűn, én sem oktatok ki senkit, hanem elmondom, elmagyarázom huszadszorra is. Mérnöknek, biológusnak, akinek mondjuk erről nincs gőze.

2021. máj. 2. 11:19
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
#5: Van a YouTube-on két nagyon jó videó, a SOTE rakta fel. Klinikológia Védőoltások 1-2. Csak pár perces, de nagyon érthető animáció, keress rá. Elmagyarázzák az mRNS oltások működési elvét is teljesen érthetően.
2021. máj. 2. 11:22
 8/18 anonim ***** válasza:
26%

Szégyen, hogy adószakértőként a google sem megy.

[link]

Tessék, egy egyszerű válasz, miszerint NEM változtatja meg a DNS-t.

2021. máj. 2. 11:22
 9/18 anonim ***** válasza:
80%

"Nem mellesleg, tőlem is szoktak olyan baromságot kérdezni"

Nem hülyeség a kérdés, de akkor lefordítom egyértelműre a válaszomat: Ez a kijelentés egy nagy butaság.

2021. máj. 2. 11:26
 10/18 A kérdező kommentje:

Személyeskedést nem kértem.

Köszönöm.

2021. máj. 2. 11:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!