Még most is oltáspártiak a beoltottak?
Kérdésem nem provokatív, kíváncsi vagyok,még mindig meg vagytok-e győződve róla, hogy jól tettétek.
A rengeteg egészségkárosodás, mellékhatás, szívizomgyulladás, trombózis, izületi gyulladás, akár halál látható.
Most is beoltatnátok magatokat?
Szerintem a legnagyobb probléma hogy az emberek jelnetős részének még mindig nem megy át, hogy attól hogy két dolog történik időben közel egymáshoz az nem jelenti hogy ok-okozati összefüggésben vannak.
Például ha én iszok egy pohár vizet és közben a barátnőm a másik szobába véletlen összetör egy vázát akkor az nem azért történt mert én vizet ittam
Konkértan, rengeteg betegség történik nap mint nap. Szívizom gyulladás, hirtelen szívhalál, övsömör de még más ezer meg ezer. Ha beoltod mondjuk covid ellen a népesség 60-70%-t akkor náluk ezek a betegségek ugyan úgy megtörténnek, hiszen ezekhez semmi köze az oltásnak.
De rossz logikai képességgel (vagy hiányos természettudományos ismerettel) összefüggésbe lehet hozni őket, beoltatta magát és ez meg az történ.
Nem.
Egyébként is történt volna.
Erre az a minden kétséget kizáíró bizonyíték, hogy egyik országban sem emelkedett meg semmilyen betegségnek a gyakorisága az előző évekhez képest.
Ha tényleg ez az oltás okozna bajt, nyilván kilőtt volna mondjuk a szívhalál vagy az övsömör és 2-3-10X annyi lenne belőle, de nem így van.
Illetve ha látsz valahol ilyen statiszikát kérlek linked nekem, mert lehet elsiklottam felette.
Szóval igen, beoltatnám magam, mivel nincs okom arra hogy ne.
"Amiről beszélek, azok jegyzett mellékhatások az FDA oldalán. A szívizomgyulladás, a Bell-féle arcidegbénulás, anafilaxiás sokk, bőrbetegségek. 30 milliós kártérítést adtak, mert meghalt egy nő bizonyítottan oltás mellékhatástól. Fentebb linkeltem."
Persze, ahogy egy aspirinbe is bele lehet halni, ha peches vagy. Mindennek van kockázata, csak épp az nem mindegy, mekkora. A vírusé pedig több nagyságrenddel nagyobb, mint az oltásé.
Ahogy az előttem szóló mondja, olvasd el bármelyik gyógyszer lehetésges mellékhatásait a betegtájékoztatóban.
Vegyük például az aspirint amit az előttem szóló írt, attól akár kaphat egy olyan csontvelői elégtelenséget amibe belehalsz, 1 szemtől!
És akkor most ez ördögtől való?
Nem
Rossz végéről fogod meg a dologokat.
Az orvoslásban mindent kockázat-nyereség alapon mérlegelünk.
Nincs igazolt halálos áldozat a az oltásnak, de ha most tegyük fel (én nem tudok ilyenről, de játszunk el a gondolattal) belehalt 10 ember, és még másik 1000nek lett valami baja, viszont megmentettünk több milliót és a világgazdaság újra pöröghet, ami további 100millió emer életét menti majd meg, mármint hogy nem mennek tönkre, akkor szerintem egyértelmű a helyzet.
Persze más egyéni szinten, de szerintem még itt is olyan jelentéktelen a kockázat, a lehetésges haszon mellett, hogy igen, simán beoltatnám magam megint, mint hogy rizikózzam a lélegezettő gépet.
Egyébként én beoltattam a 16 és 17 éves gyerekeimet is, meg a szüleimet, senkinek semmi baja. :)
Szerinted? Előbb akasztanák fel magukat a családjukkal együtt minthogy be vallják hogy át lettek verve és hogy semmit sem védett, sőtt ártott az oltás.
Gyerekek kapnak szívizomgyulladást közvetlenül az oltás után?
Még véletlenül sem az oltás miatt volt.
Egy oltott könnyen átesett a kovidon?
Csak is az oltás miatt lehetett.
Egy oltott tüdőkárosodást szenvedett a covidtól?
Ha oltatlan lett volna meg is halt volna.
Egy oltott meghalt a covidban?
Ha nem lett volna beoltva kétszer is meghalt volna.
Még mindig javában terjed a vírus?
Nyílván ez is annak a 10-20 százalék oltatlan népességnek a hibája. Mivel nem hajlandóak egy kísérleti vegyszert beadatni maguknak ezért tönkre kell tenniük a megélhetésüket, életüket ha még akkor sem hajlandóak akkor börtönbe kell zárni azt adott esetben kínozni, felakasztani, máglyán elégetni. Azokat az évi százmilliárdokat elsikkasztó, csaló, korrupt, hatalommal visszaélő, háborùkat kirobbantó politikusokat akik ezt elrendelték meg ki kell tüntetni, isteníteni meg szenté avatni a dollármilliárdokat behúzó vakcinagyárosok neve mellet.
Az kommented elejénél még azon gondolkodtam hogyan válaszoljak neked hogy megérsd hogy butaság amit írsz, és semmi alapja, de a végére érve rájöttem hogy felesleges lenne neked érvelni :D
További szép napot és nyugodt életet kívánok neked! :)
Azt írják a kannabisz pusztítja a COVID vírust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!