Miért van az hogy a vírusokkal, immunrendszerrel foglalkozó tudósok szinte mindegyike oltáspárti, valamint komolyan veszi a covidot?
Szakanec, Tóth Sándor, Falus András (nem a volt tisztifőorvos), Rusvai, Kemenesi, Boldogkői, Duda Ernő, Erdei Anna... szinte az összes tudós.. másik oldalon van egy kettő nem szakmabeli mint egy gyógyszerész, ortopéd sebész... külföldön is a nyugdíjas Bahkdi aki szinte egyedül oltásellenes és mikrobiológus, de ott is pénz lehet mögötte mert már kijött a könyve...
Nem lehet mégis a kutatók tudósok többségének van igaza..
Nem mindegyikük oltáspárti.
A maga idejében például Kepler is eretnek volt. És kinek volt igaza ? Nem a primitív többségnek.
Nem olyan rég az is tudományos tény volt, hogy egy csecsemőt nyugodtan meg lehet műteni, mert úgysem fáj neki. Igaz volt ? Hát nem.
Nikola Teslát sem engedték érvényesülni, mert nem érdek az ingyen áram.
A gyógyszeripar is qrva jól jár a coviddal. Nem azt mondom, hogy nem létezik a vírus, én is voltam az, de amit a vakcinákkal művelnek az megalapozatlan túlzás. Negyed annyit nem ér, mint reklámozzák. Tapasztalat.
Annyira bírom az ilyen kérdéseket. De visszakérdezek: 2020 előtt, tehát a covid mizéria előtt, a most pánikolók ki mit tett napi szinten saját testi és lelki egészségéért? Ha eddig nem volt fontos az egészségmegőrzés, most miért az? Ja, hirtelen lett egy influenzaszerű vírusjárvány és máris tele a naci a barnamacival?
A stressz, a pánik, a félelem, az agresszió, a túlhajszoltság ezek mind-mind gyengítik az immunrendszer erősségét.
Az ortopéd pl. mitől különbözik egy állatorvostól? A kérdés merőben provokatív! Aki az egészségügyben dolgozik valamilyen szinten, ők mind-mind tanultak vírusokról, baktériumokról, járványokról..nehogy azt hidd már, hogy akik nem a mainstream média hazugságait kántálják, ők semmit se tudnak.
Ha nekem függne a létem a keresetem rajta én is azt szajkóznám.
Az ápolókat is elküldik ha nem ért ezzel egyet és nem oltatja be magát.
Jelenleg igen is ettől függ. Emlékszel még nem olyan régen volt, hogy az egészségügyet teljesen átszervezték, akkor volt, hogy kb 5500 egészségügyis mondott fel ( [link] Most továbbiak mondtak fel, mert nem akarták felvenni a kényszeroltást.
Tényleg olyan kevés az eü dolgozó, de azért több ezer dolgozót hagynak csak úgy elmenni, mintha ezt csak úgy megtehetnék.
Most kaptak egy csomó béremelést is. Nyilván ennek oka van és nem az, hogy éhbérért dolgoznának egyesek.
Lássál már a dolgok mögé is egy kicsikét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!