Baj, ha gyulladt a mandulám és nem foglalkozom vele?
Azért baj,mert állítólag ráhúzódhat az ízületekre is,és ugye az egyébként sem jó,ha egy állandó gyulladás van a szervezetedben.
Miért nem mentél dokihoz?
Az a baj, hogy ennyi idő után, már lehet tényleg ki kéne venni,de lehet egy gyógyszeres kezelést is meg lehetne próbálni.
De nincsenek miatta kellemetlen tüneteid?Ezek nem zavarnak?
szia!
Nekem kb 3 éve volt egy komoly tüszős mandulagyulladásom, azóta 2 hetente begyullad, gennyezik, de nem mindig fáj. Néha ír rá a körzeti doki antibiotikumot, de nem hat rá semmi. Kivetetni meg félek. Ez van. Azt nem tudom, mennyire baj, az biztos, hogy a váladék miatt nagyon sokszor köhögök.
Hú hát elég sok szövődménye lehet:D
Utolsó: nekem soha nem szokott fájni, és nem tüszös. A köhögést nem venném észre, mert a cigitől így is a nap 24 óráját végig krákogom.
Köszi a válaszokat.
Baj. ez a gyulladás észre vétlenül tovább mehet az agyhártyádra. Szélsőséges esetben. Továbbá a szívedre, és innentől kezdve bármely szervedre. Én szerintem egy esetleges mandula műtét már nem is hangzik olyan rosszul. De ma már nem annyira divat a mandula műtét, de akkor is rutin.
az immun rendszered meg legyengítheti eddig szerencséd volt de könnyen bekaphatsz olyan fertőzéseket ami tartósan befészkelheti magát a szervezetedbe és akár halálos lehet vagy lebénít vagy megrokkant. az a Gyógyszer kúra már megint nem leány álom.
A dohányzás pedig biztos nem tett jót neki. Könnyebben gyógyul ha lerakod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!