Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Még most is oltáspártiak a...

Még most is oltáspártiak a beoltottak?

Figyelt kérdés

Kérdésem nem provokatív, kíváncsi vagyok,még mindig meg vagytok-e győződve róla, hogy jól tettétek.

A rengeteg egészségkárosodás, mellékhatás, szívizomgyulladás, trombózis, izületi gyulladás, akár halál látható.

Most is beoltatnátok magatokat?

2022. jún. 1. 07:07
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
#20 😂🤣🤣 de jó!
2022. jún. 20. 13:04
 22/26 anonim ***** válasza:
A többség sztem igen. De ettől még nem oltásrajongó. Én sem rajongok érte, mert ennek is van kockázata. Majd akkor megyek a 4.ért, ha muszáj lesz és mint ahogy eddig is, megköszönöm az ápolónőnek, aki beadja. Én így harcolok a covid ellen. És nem csak lapítok otthon és reménykedek, h nem kapom el, vagy ha elkapom, akkor se lesz nagy bajom.
2022. jún. 24. 17:54
 23/26 A kérdező kommentje:

Én elkaptam. Nagyon nehezen viseltem. Nem akartam átélni újra ezt a borzalmat. Édesanyám 56 évesen belehalt.

Be akartam magam oltatni,aztán olvastam a Bell-féle arcidegbénuláról, anafilaxiás sokkról, szívizomgyulladásról, neuropátiáról, mélyvénás trombózisról, mint mellékhatásról. Inkább kerestem új munkát, mint beadassam. A volt kollégák rosszul vannak. Az immunrendszerüknek annyi...

2022. jún. 24. 18:47
 24/26 Kólauborkával ***** válasza:
Részvétem, sajnálom.
2022. jún. 24. 18:58
 25/26 anonim ***** válasza:
Igen. Bármikor hagynám hogy újra beoltsanak.
2022. júl. 10. 21:02
 26/26 anonim ***** válasza:
36%

Ahogy itt elnézem a sok szánalmast, a válaszom igen! Mennyi birka ír ide (is), jó ég! Tegyék csak tönkre magukat! Nálunk is mindenki beoltva (férjem kórházi dolgozóként, valamint a gyerekek kényszerből), kivéve engem! És kösz, jól vagyok! Nem kérek a vakoló háttérhatalmisták "életmentő" mérgeiből!

Azért, mert eddig a családban senkinek nincs tőle baja (vagy csak nem tudok róla), még nem jelenti, hogy 2, 5, 10 év múlva ne lenne!

2022. szept. 8. 10:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!