Van itt más valaki is, aki EÜ szakdolgozó és nem kért a kötelező covid oltásból és emiatt elhagyta az egészségügyet?
Sajnos, nem valószínű. Az eü.kivéreztetése már teljesült, most az oktatás jön, csak ott már más eszközökhöz kell nyúlniuk, a covid már nem jön be.
A dokim asszisztense így járt. A dokim nem hallott ilyenről, szerinte a közeli jövőben nem lesz olyan, hogy visszamehetnek😟
Jó tanács: Itt ilyeneket ne kérdezz. Ezek csak azt a mantrát tudják, hogy OLTASS! Sajnos, a 2 agysejtjükkel azt nem tudják megmondani, hogy mégis miért oltatnál.
#7! Igen, látom, milyen logikusan gondolkozol. Fogalmad sincs, miért nem oltatok, sőt, azt se tudod, oltattam-e, de azért rám húzol valami hülyeséget, hogy miért nem. Mert valahol valakitől hallottál valamit. Vagy éppen oltásellenes oldalon olvastad, mert a ti hobbitok azt bújni. Nekem nem kell megmagyaráznom, hogy miért oltatok, vagy nem oltatok, mivel mindenki magánügye. A kérdezőnek se írtam, hogy ne oltasson, csak válaszoltam a kérdésére. Ellenben elég megnézni az első 2 válaszolót. Csak úgy záporoznak az érvek 😂 Ja, nem.
Kedves 7-es!
Alá tudod támasztani, te miért oltattad be magad?
Én konkrétan azért nem oltattam be magam, mert:
1) nekem ne mondja meg senki, hogy mit tegyek a saját testembe és mit ne. Az én testem felett én rendelkezem és kész. És ezzel rövidre is lehet zárni az egészet.
2) Egy egyéni döntés, nem vagyok felelős más egészségéért. Te ha látsz az utcán egy elhízott embert, akkor mondjuk rákényszeríted, hogy menjen el kondizni, futni vagy különben nem léphet közterületre, mert olyan ocsmány? Gondolom nem...És ne jöjjön nekem senki az erényfitogtatással, hogy "jaj, ez állampolgári kötelesség, meg ez az illendő..", marhára nem így működik a világ.
3) Te tudod, hogy milyen hosszútávú hatásai vannak?
4) 4-esnek igaza van, oltott is fertőzhet. Na most akkor beoltassam magam egy kíserleti oltással, aminek kétes a védőfoka, vagy inkább a saját immunrendszeremre támaszkodjak, ami mondjuk megvéd, mert történetesen rendszeresen edzem és egészséges életmódot élek már tinédzserkorom óta?
És ezt nem értem, hogy aki oltáspárti, aszerint minden oltásellenes egy konteós laposföldhívő stb és csak kritizálni tudja őket, akik mondjuk a saját érdekeiket jogosan szem előtt tartják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!