Az oltás tehette tönkre az életem?
2021. Júniusban kaptam meg a második Pfizer oltásom. Ezután vettem észre, hogy alhasi puffadás jelentkezik nálam minden este. Tavaly Október-Novemberben aztán súlyosbodott a dolog. Karácsonykor, újévkor alig bírtam valamit enni. Sajnos jelenleg is fennállnak a panaszaim: puffadás, alhasi fájdalom, teltségérzet, reflux, hasmenés, evés utáni fáradtság. A gasztros orvos savlekötőt írt fel, szerinte az okozza, de nem használt. Van itt olyan aki oltás után emésztőrendszeri panaszokkal küzd? Hozzátenném, hogy már oltás előtt se volt rendben a gyomrom, régóta refluxos vagyok. Okozhatta ezt egyáltalán az oltás, vagy esetleg a vírushelyzet miatti nagyfokú stressz váltotta ki? Nem vagyok anti-vaxxer, csak furcsállom, hogy oltás előtt nem voltak ilyen mértékű rosszulléteim.
25/F
Én csak azért adattam be, hogy mérséklődjön a vírus miatti súlyos hipokondriám, oltás nélkül nem nagyon mertem lakást elhagyni.
Szedtem Protexin Balance probiotikumot, Normaflore-t, YiYa LGG-t, de nem mondanám, hogy használtak. Amit probáltam még: Iberogast, Intestal, Salvus víz, akáctea, Mezym Forte, Dipankrin Optimum, Degasin, Meteospasmyl, de az Imodium vált be eddig legjobban.
Ha puffadsz és alhasi (!) fájdalmaid vannak, mindenképpen menj el egy vastagbéltükrözésre.
Ez inkább tűnik vastagbélráknak. Sajnos nem a levegőbe beszélek,anyukám 3 Pfizer után most éli át. Ugyanezek a tünetei vannak.
Vizsgáltasd ki magad!
Az csak a végbelet vizsgálja.
Anyukámnak pl a vékonybél és vastagbél találkozásánál van daganat.
Szóval egy rektoszkópia ezt nem tudja kizárni,mert addig el se lát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!