Napi 5000 egyseg meggatolja a rosszindulatu daganat kialakulasat? Vagy segithet a lekuzdeseben? Allitolag az egyetlen hatasos immunerosito? Velemenyekre vagyok kivancsi
Tegyétek tisztába már, hogy hogyan lehet a D vitamint túladagolni! Napi 100 ezer NE-t fél éven keresztül szedsz...na akkor túladagolod!
Napi 10 ezer kellene, rákos betegnek akár 15.000. ÉS bizony nagyon jó a daganatos megbetegedés megelőzésében! 10 éve fogyasztok és ajánlok egy táplálék-kiegészítőt és azóta kicsit többet foglalkozom az egészséggel!
2022. aug. 18. 22:21
12/29 anonim válasza:
Utolsó: azzal, hogy megbuktál bioszból ne itt kérkedj már. Ilyen baromságokat meg könyörgöm, le ne írj mégegyszer sehova
2022. aug. 19. 06:49
13/29 anonim válasza:
"Az onkoteam dont, nem hallgatnak meg!"
Azért, mert ők értenek hozzá, nem a beteg, aki bolti eladó vagy vasutas, vagy mérnök vagy akármi. Bízz bennük!
2022. aug. 20. 12:58
14/29 A kérdező kommentje:
Kedves 13-as! Igen, igazad van. Probalok bizni nagyon is. Viszont annyi anatorseget tapasztaltam a vizsgakatok, a korhazi tartozkodas ... mutet elott es utan, hogy regenyt tudnek irni!
2022. aug. 20. 14:21
15/29 anonim válasza:
Nem de kórházba kerülhetsz tőle túladagolás miatt és maradandó egészségkárosodást is okozhatsz vele magadnak. Ha meg lehetne vele előzni a rákot akkor már nem lenne ilyen betegség. Egyáltalán hogy jut az eszedbe ilyen hülyeség. D vitamin hiányt lehet vele megelőzni semmi mást. De most süt a nap így teljesen feleselges csak túladagolod.
2022. aug. 21. 00:38
16/29 anonim válasza:
11 te orvosnak képzeles magad? Keress már fel egy pszichiátert mert nem vagy az.
2022. aug. 21. 00:39
17/29 anonim válasza:
Próbálkozz az agykontrollal a két könyv elérhető a neten szerintem ingyenesen vagy antikváriumból pár száz forintért. Nem orvosi kezelés helyett hanem mellette. Azzal legalább nem ártasz magadnak. Sokan esküsznek rá. Kitartást.
2022. aug. 21. 00:43
18/29 anonim válasza:
16-oska! Neked mi a problémád? Nem velem kell vitatkoznod, hanem a feltett kérdésre válaszolnod, ha tudsz! Érted is, amit írsz? Azért keressek fel pszichiátert, mert nem vagyok az? Te meg egy autószerelőt keress fel, mert nem vagy az!
Bízzál benne, hogy tizedik éve több daganatosnak (is) tudtam segíteni.
Bármennyire is fáj, de amit írtam azt egy orvos derítette ki, tehát nem magamtól találtam ki. Azóta sokszor alkalmaztuk és működött!
Te pszichológuskám hány betegnek is tudtál úgy segíteni, hogy vagy meggyógyult vagy tünetmentes lett? Hallgatlak!
2022. aug. 23. 20:41
19/29 anonim válasza:
18-as gondolom az őrangyalokban is hiszel meg a talizmánokban, pont annyit érnek mint a D-vitamin kúrád.
2022. aug. 24. 17:00
20/29 anonim válasza:
A kemoterápia hatástalanságát okozhatja egyes étrend kiegészítők szedése, úgyhogy bármit akarsz pluszba, ne menj ki az ajtón, amíg nem beszélted meg a kezelőorvosoddal. Mivel a te bőrödre megy a játék, igenis van beleszólásod, hogy mi történjen és kérheted, hogy magyarázzák el, ha valamit nem értesz. Jobbulást kívánok!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!