Melyik vitaminokat kellene pótolnom vajon?
Figyelt kérdés
SIBO+felszívódási zavarom van, és több helyről is ajánlották, hogy nézessem meg, milyen hiányállapotok lehetnek nálam. Magnéziumhumiány az volt elég rendesen, mindenféle tünetet okozott, azt már szedek, de ebből gondolták, hogy más is lehet hiányba, de a háziorvos nem küld semmilyen vérvételre, hiába kéri az ember. Maszek úton nézessek vmiből szintet, és ha igen mely vitaminokból lehet hiány ilyen betegségnél?2022. márc. 3. 19:10
1/4 anonim válasza:
Mivel ez egy felszívódási zavar fordulj gasztroenterológushoz. Ő tudja megmondani mit érdemes megnézni, illetve tudja kiírni. A házi orvosnak sok esetben semmi jogosultsága. Egy jó pár éve még a D vitamin tesztemet is egy endokrinológus írta ki (bár azóta nem tudom mennyiben változott).
2/4 A kérdező kommentje:
Magán gasztrósnál voltam, de csak azt mondta, hogy hiányállapotokat kéne nézetnem, ennyi. Jóformán le se szarta, csak felírta az egyéb gyógyszert... A magnéziumhiány is csak a szívdokinál derült ki...
2022. márc. 3. 19:18
3/4 anonim válasza:
hát akkor keress egy olyan orvost aki foglalkozik veled. Nem tudom hova valósi vagy, de csak Szegeden tudok ajánlani tényleg olyat aki komolyan veszi. De neki kéne ezt megtenni, vagy legalább annyit hogy elmondja mi kell, mert ugye magánba nem tudja kiírni úgy hogy ingyen legyen csak is kizárólag elsorolni mit kellene megcsináltatni.
4/4 A kérdező kommentje:
Hát sajnos magán alapon más nincs nálunk, elég kicsi városban élek,de tb alapon is van ez a doki... Más városba meg nincs annyi időm hogy el tudjak menni, nincs se jogsim, se kocsim, és elvinni se nagyon tud senki. 😅 szóval körülményes. Ebben a városban megszoktam, higy mindennek magunknak kell utánajárni. Meg ennél a betegségnél is. De másnál is van így ahogy olvastam, a dokik csak felírják a protokoll gyógyszereket, aztán kész. De ne térjünk el a tárgytól ennyire!
2022. márc. 3. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!