Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » D vitamin hatasos a rakbetegse...

D vitamin hatasos a rakbetegseg megelozesere?

Figyelt kérdés
Napi 5000 egyseg meggatolja a rosszindulatu daganat kialakulasat? Vagy segithet a lekuzdeseben? Allitolag az egyetlen hatasos immunerosito? Velemenyekre vagyok kivancsi

2022. aug. 18. 11:01
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
96%

"Európában a javasolt maximális dózis napi 2 000 nemzetközi egység"

" A D-vitamin túladagolása táplálkozással vagy napfényen való tartózkodással tehát nem lehetséges, kizárólag étrend-kiegészítők szedése miatt alakulhat ki hipervitaminózis. Ennek következtében az alábbi tünetek jelentkezhetnek:

gyomorpanaszok,

hányás, hányinger,

hasmenés,

gyengeség,

súlyosabb esetben törékennyé válnak a csontok, megemelkedik a vér kalciumszintje (hiperkalcémia), valamint a lágyszövetek elmeszesedése és vesekőképződés veszélye állhat fenn."

2022. aug. 18. 11:09
 2/29 anonim ***** válasza:
90%
Nem.
2022. aug. 18. 11:12
 3/29 anonim ***** válasza:
38%

Nincs ilyen, hogy "rákbetegség". Ez egy összefoglaló fogalom.

Mint pl. az, hogy "élelmiszer".

Konkrétan milyen daganatos betegséget akarsz megelőzni??? Többszáz fajta lehetséges...

Amúgy pedig tök fölösleges hipochondriázni...

2022. aug. 18. 11:41
 4/29 A kérdező kommentje:
Mar erintett vagyok. Nem vagyok hipochonder! Noi szervek rosszindulatu daganata.
2022. aug. 18. 12:23
 5/29 A kérdező kommentje:
Bar hipochonder lennek!
2022. aug. 18. 12:24
 6/29 anonim ***** válasza:
100%

4: de akkor meg miért megelőzésről beszélsz....???

Nyilván kapsz rá kezelést (kemo, sugár, vagy egyéb) - minden továbbit a kezelőorvosod megmond....

2022. aug. 18. 12:27
 7/29 A kérdező kommentje:
Haaaat nem tudom mikor voltal orvosnal? Kb: 10 perc jut rad! Ha ilyesmit kerdezel alapbol elutasitoak a magyar orvosok. A varoban orakat uldogelsz , s beszelgetsz a tobbi beteggel........Ott mindenfele csodarol kapsz infot. Rengeteg alapbol butasagnak tunik, de ha erintett vagy mindenben szeretnel hinni!
2022. aug. 18. 13:26
 8/29 A kérdező kommentje:
Amugy a tajekoztatas csapnivalo! Az onkoteam dont, nem hallgatnak meg! Elutasithatod a mutetet vagy a kezelest! A beteg ugy megy neki a dolgoknak, hogy fogalma sincs semmirol! Igy nem szabad csodalkozni, hogy mindenhol erdeklodik. Azt en is a filmekben lattam, hogy a turelmes doki reszletesen valaszol a kerdesekre! Sajnos nem igy van!
2022. aug. 18. 13:41
 9/29 anonim ***** válasza:
85%
Marhára nem segít egy rákos megbetegedés esetén ha legyengíted a szervezeted D-vitamin túladagolással. A kemó miatt amúgy is sugárban fogsz hányni/fosni, hát még ha a megengedett D-vitamin mennyiség kétszeresét viszed be naponta...
2022. aug. 18. 14:20
 10/29 A kérdező kommentje:
Kedves 6-os! Tudod milyen szornyu erzes, amikor olyanokat hallasz hogy 5 ev mulva mondanak gyogyultnak.....?! Aterzed? Hat errol a megelozesrol beszelek. Megertem azokat akik kiloszamra ettek a barackmagot, sot vizeletet ittak. Olyan lelkiallapotba kerulsz, hogy sok minden amire legyintettel, nagyon is elfogadhatonak tunik. Persze tudom, hogy rengeteg a kuruzslas, lehuzas. Van aki a rendeloben probalkozik arusitassal! Amin en szemelyszerint nagyon kiakadtam, de volt aki vasarolt. Szoval ez egy nagyon nagy utes. Foldrevisz! Nekem meg csak terdreallnom sikerult! Mindenkinek azt kivanom, hogy ne elje at!
2022. aug. 18. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!