Mitöl lehet szabájtalan szívverés?
Figyelt kérdés
Ha hirtelen felébredek, vagy mint ma reggel, ugy ereztem, hogy szabájtalanul vert a szivem, nem fájt semmim, csak féltem, ugy éreztem szólnom kell valakinek mert szívinfarktusom van, és gyorsan kellett venni a levegőt. Ilyen volt már a héten. De 2 hónapja volt ekg, és ott nem mondták, hogy baj lenne.
De nem fájt a mellkasom, sem sehol, és azért nem tudom, hogy mi legyen
2022. júl. 3. 09:22
12/17 A kérdező kommentje:
Ma adtam le vért. Abban minden renben, de ekg ra nem tudtam elmenni. Ma is fáj sok helyen a mellkasom, de a héten sokat erőltettem, és sok helyen izomlázam is van. A fájdalmak nem erősek, és inkább valamilyen mozdulat után jelentkezik
2022. júl. 7. 20:08
13/17 anonim 

válasza:

nem csak a szívsebész ért az ekghoz xd sőt a szívsebész nem egyenlő kardiológussal aki valóban ért hozzá. amúgy egy diplomás eü dolgozó tud ekgt olvasni
14/17 anonim 

válasza:

13# tud a fenét , sok orvos se tud.
15/17 anonim 

válasza:

"én csináltatnék egy 24 órásat"
Ezt is egy diplomás eü dolgozó írja? Vagyis azt javasolja a betegnek, hogy ő, a laikus diktálja az orvosnak, hogy milyen vizsgálatra van szükség?...
16/17 anonim 

válasza:

ahogy mondod, megkérdezi a dokitól hogy egy 24 órásat jónak látna e, hátha csak időközönként jön elő
17/17 anonim 

válasza:

De miért kéne neki megkérdeznie? Az eü dolgozók se bíznak a dokikban annyira, hogy kinézzék belőlük, hogy ha kell, majd ők maguk fogják mondani a 24 órásat?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!