Mi miatt lehet a szapora szívverés, magas vérnyomás, légszomj?
Valószínűleg ez az állapot évekbe telt, mire kialakult. Kb. ugyanannyi idő lesz megszűntetni.
A jóga, gyógyteák, sok folyadék jó. Sport, ami jól esik, valószínűleg alapból magas a pulzusod (katonaságnál van, akinek 40, de a 90 is bőven norm tartomány, nem mindegy, hogy mennyiről emelkedik fel). Később érdemes lenne valami pulzusemelős sportot is bevezetni, hogy lejjebb menjen, de ez is évekig tart majd.
Most pihenj sokat, csökkentsd a stresszt, aludj és aztán szép lassan építsd vissza a mindennapjaidat.
Nem évekbe telt, igazából pár hét alatt történt az egész. Valószínűleg összeadódott a sok stressz, ami ebben a pár hétben ért. (előtte minden rendben volt az életemben).
Köszönöm a választ!
Amúgy egy horzsolás kb. egy hét. Egy vakbélműtét kb. egy hónap mire elkezdhetsz sportolni. Egy covid oltás után 6 hétig nem ajánlják a sportot. Egy csípőprotézis műtéttel 6 hétig nem ülhetsz kocsiba és utána még hónapokig nem jársz. Ne siettes semmit, hagyj a szervezetednek időt a regenerálódásra.
Szerintem kb. egy hónapon - 6 héten belül már jobban leszel annyira, hogy óvatosan visszatérhetsz a régi rutinhoz, persze magadat kímélve.
Igen, 3 oltást is kaptam.
Viszont biztos, hogy stresszreakció volt az ájulás, én is így gondolom.
A tüneteid poszt covid tünetek lehetnek, nézz utána! Ezeket a tüneteket tipikusan a tüskefehérjék okozhatják! Nem pszichológiai okok vannak mögötte, hanem a covod oltások mellékhatásai!
A tüskefehérjék hatástalanítására vannak egyszerű és hatékony kezelések:
pld: NAC, ivermectin
C és D vitamin
#7 Mármint, ha bejönnek, ne mondjuk azért biztosra. Az ivermectin-t meg ne ajánlgassuk már rendes orvosi felügyelet és szakvélemény nélkül mindenkinek. Pont ugyanaz, mint fűnek-fának ajánlani az oltást. Nem mindenkinek lesz tünetmentes, vállalod a felelősséget, vagy te is ugyanazt csinálod, mint a vakcinások?
De valami vitamint tényleg érdemes elkezdeni szedni. Nekem magnézium hiányom lett a covid oltás után. Görcsölt a hasam menstruációnál elég durván. Szóval tud furcsa dolgokat művelni.
Ha lesz még oltásod, akkor mindenképp olyankorra időzítsd, amikor nem stresszelsz. Szerintem a mellékhatások nagyon-nagy része elkerülhető lenne, ha az emberek hazamennének oltás után és 2-3 napot pihennének, meg 1-2 hetet nem sportolnának.
Kb. 2 éve szedem az ivermectint, semmi mellékhatása nem volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!