Mitől lehet ez? Valakivel hasonló a napokban? 3 napja majd kiugik a szívem.. Érzem, hogy hevesen dobog, nagyon zavaró. Néha fáj a mellkasom is. Vérnyomásomat tegnap 2x is mértem: 115/79/82, 118/79/94 A pulzusom is magas pár napja
Év elején már bekerültem 2x a sürgősségi, mind kétszer EKG, vérvétel, mellkas röntgen, volt, hogy bent tartottak reggelig és egész este figyelték a szívem.. Márciusban pedig volt kontraszt anyagos mellkas ctm is.
Szerencsére minden negatív volt.
Az idő változás, frontok miatt lehet ez most?
N/28
Szia
Nekem is így van, a pulzusom normális de érzem a szívem néha beszur, nyomkod. Sajnos nálam az időjárás okozza, voltam már terheléses, uh-n, 72 órás EKG-n mindenen. Nekem ilyenkor segít a mozgás, a sok folyadék, és kálium magnézium pótlás.
Én is csak az időjárásra tudok gondolni, mert a kettős front előtt semmi bajom nem volt 🥺😞
Csak nagyon ijesztő és félek, hogy mégis gond van a szívemmel
Én is ezt játszom 3 éve :D nagyon ijesztő sokszor. Próbálj meg megnyugodni mert sajnos a pánik csak ront rajta.
Próbáld ki a hasi légzést, a meditációt esetleg
Köszönöm szépen a válaszokat ❤️
Hát, igen muszáj lesz valahogy megnyugodnom, mert tényleg megijedtem és átvágott az egész 10 percenkénti pulzus mérésbe (most 79 😅) és elkezdtem mindenfélét olvasgatni a neten és nem éppen megnyugtató dolgokat találtam (szívinfarktus, ritmuszavar, szivbetegseg stb) 🤦♀️🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!