Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől lehet ez? Valakivel...

Mitől lehet ez? Valakivel hasonló a napokban? 3 napja majd kiugik a szívem.. Érzem, hogy hevesen dobog, nagyon zavaró. Néha fáj a mellkasom is. Vérnyomásomat tegnap 2x is mértem: 115/79/82, 118/79/94 A pulzusom is magas pár napja

Figyelt kérdés

Év elején már bekerültem 2x a sürgősségi, mind kétszer EKG, vérvétel, mellkas röntgen, volt, hogy bent tartottak reggelig és egész este figyelték a szívem.. Márciusban pedig volt kontraszt anyagos mellkas ctm is.

Szerencsére minden negatív volt.

Az idő változás, frontok miatt lehet ez most?

N/28

2020. szept. 29. 16:53
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Nálam is ilyen érzés, hogy majd kiugrik és érdekes, hogy azóta hogy bejott ez az idő.. Csinálhat ilyet a front?
2020. szept. 29. 19:50
 12/21 anonim ***** válasza:
A vérnyomásod teljesen jó. A pulzus sem olyan vészes. Bár a 90 feletti már magas. Nekem idegességtől szokott felmenni meg ha a gyomromat elrontom.
2020. szept. 30. 09:52
 13/21 A kérdező kommentje:
Nem érzem magam idegesnek, mára a pulzusom 78 és 85 között mozog. Lehet rájátszik az asztmám is erre az egészre 🤷‍♀️ Hétfőn volt megint mellkas röntgenem, holnap megyek az eredményért.
2020. szept. 30. 11:21
 14/21 anonim ***** válasza:
Vegyél egy wiwe készüléket ha van rá keret. Én kölcsönkaptam 2 hónapra. Mindig tökéltes ekgt csinált akár milyen rosszul voltam....úgyhogy mire vissza kellett adni megnyugodtam teljesen. Persze kardiológiai kivizsgáláson is voltam.
2020. szept. 30. 13:41
 15/21 A kérdező kommentje:
Túl vagyok év eleje óta 4 EKG-n, nem nagyon akarom magamnak nézegetni, igyis egész nap a pulzusomat figyelem, ha még beszereznék egy ilyen készüléket, akkor egész nap rajta lógnék.. 😅 De, azért köszi ☺️
2020. szept. 30. 14:04
 16/21 anonim ***** válasza:
Én is folyton a szívemmel, a pulzusommal vagyok elfoglalva....
2020. szept. 30. 15:05
 17/21 mate19900807 ***** válasza:

Jó a Wiwe, do olyan kezében veszélyes lehet aki egy kicsit is hipochonder :)

Nekem van, és egy időben eléggé rákattantam a mérésekre. Amikor mértem előjött a "fehérköpeny" szindróma, és tiszta ideg voltam. Voltak eltérések is bőven. Később voltam 4 kardiológusnál időközben, 2 holteren, 1 terhelésen, és soha nem találtak semmit.

A wiwe azóta is mutat eltérést néha, amikor izgulok.

2020. szept. 30. 15:55
 18/21 A kérdező kommentje:
Igen, van bennem hipochonderség bőven, úgyhogy nem lenne jó ötlet saját magamnak még azt is vizsgálgatni 🤷‍♀️ na mindegy ráfogom az időjárásra, mert frontok előtt semmi bajom nem volt. 🤷‍♀️ És köszönöm szépen a válaszaitokat, szuperek vagytok! 🙏🤍
2020. szept. 30. 16:01
 19/21 anonim ***** válasza:

Engem megmentett a wiwe azóta áttértem az agydaganatra :D

Nem jó hipochondernek lenni. :D

2020. szept. 30. 16:08
 20/21 A kérdező kommentje:
Nagyon nem jó, átérzem 😑
2020. szept. 30. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!