Részegséghez hasonló szédülés mitől lehet ha jó a cukrom, vérnyomásom, vérképem?
Sajnos már állandóvá vált. Külső szemlélők szerint olyan vagyok mint aki részeg, nem tudok egyenesen menni, rendezetlen a mozgásom. Belül úgy érzem mintha egy hajó fedélzetén lennék ami mozog. Fülészeten is voltam két helyen is, ott azt mondták minden jó, neurológus szerint sincs semmi bajom. Már kifizettem az orvosokra 2 havi fizetésemet, de nem mondanak semmit.
A háziorvosom azzal riogat hogy mostmár csak az agydaganat lehet kiváltó ok. Viszont hányingerem vagy bármi más nincsen!
Munkahelyemről most rúgtak ki mert nem tudom alátámasztani orvosi papírokkal a dolgot, így állítják hogy iszok. Pedig soha nem szoktam, az ízét se szeretem az alkoholoknak (kólát szoktam inni főleg, azt szeretem)
Az orvosod jó nagy hülye lehet.
A sclerosis multiplex is ilyen tüneteket produkál. Simán lehet neurológiai gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!