Mitől lehetett ez a szív “zavar”?
Nemrég megittam, egy pohár vizet meg bevettem a Vitamint, majd befeküdtem az ágyba és elkezded furán verni a szívem … azt hittem pár perc lesz, de nem akar elmúlni, van egy Apple watchom , EKG n megnéztem , azon is látszott … utána már sajnos bepánikoltam és meg rosszabb lett .
Mi okozhat ilyeneket?
Nem attól volt…
Le írtam , hogy ivás után, lefeküdtem … és elkezded össze vissza verni a szívem . Mivel ez nem múlt el, erre pánikoltam rá.
Vernyomas?
Nyaron velem is volt ilyen. Nekem egy szorongasos idoszak után jott ram kb ugyanez, es utana hetekig mértem a pulzusom meg a vernyomasom. Elosszor kisebb panikrohamra tippeltem. Sokszor arra keltem fel reggel h magas a pulzusom (vernyomas rendben volt)
Idovel elmult, igaz elmentem haziorvoshoz is vele, ő mondta h vlszeg lelki okai lehettek, illetve beszorulhatott a levegő a csigolyáim közé.
Probálj meg termeszetes nyugtatot (pl valeriana) nekem az segitett. Ha nem javul menj el a haziorvosodhoz, ő majd vagy megnyugtat vagy ír fel valamit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!