Szorongástól , stressztől lehet alvás közbe erős szívverés érzés és ettől félelem ?
Hali. 5 éve lett öngyilkos apukám. 24/L
Nos én is ezzel kuszkodok,csak én nem merem mert sztem azzal megjobban rá stresszelnék. Ma reggel halal nyugodt voltam elsotetult minden,szívem majdnem kiugrott. Azthittem mento kell,ittam vizet és jobban lettem közben azt mondogattam h minden rendben,nos kiváncsi vagyok mikor jön elő ismét én is rá stresszelek főleg a halalra. Pszichologus,szakember. Én nem mentem eddig csak 1x de valahogy nem hittem benne ,vannak jobb és rosszabb napok. Sajnos ez nehéz dolog
"Szorongástól , stressztől lehet alvás közbe erős szívverés érzés és ettől félelem ?"
Lehet. Meg egy csomó mástól is lehet. Azt se tudjuk, hány éves vagy, milyen magas, hány kiló, milyen alapbetegségeid vannak, milyen gyógyszereket szedsz, melyiknek milyen mellékhatása lehet, stb., stb., stb.
172 cm 85kg 35 év , nincs alap betegség , kardiológiailag ki lettem vizsgálva
Paroxetin 10 mg xanax 4× 0.25.mg
És 80%- ban alacsony a pulzusom <60
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!