Ha hirtelen felébredek, vagy mint ma reggel, ugy ereztem, hogy szabájtalanul vert a szivem, nem fájt semmim, csak féltem, ugy éreztem szólnom kell valakinek mert szívinfarktusom van, és gyorsan kellett venni a levegőt. Ilyen volt már a héten. De 2 hónapja volt ekg, és ott nem mondták, hogy baj lenne.
De nem fájt a mellkasom, sem sehol, és azért nem tudom, hogy mi legyen
Pánikrohamtól is lehet. A nagy melegtől is. Sokmindentől. Kérdezd meg az orvosodat, hogy konkrétan nálad mitől lehet, ha az ekg-d rendben volt.
2022. júl. 3. 09:26
2/17 anonim válasza:
Az enyém is szabálytalan lett!
2022. júl. 3. 09:34
3/17 anonim válasza:
a melegtől valószinüleg.
2022. júl. 3. 09:37
4/17 anonim válasza:
Az enyém szapora ha hirtelen ébredek , lehet erre gondolsz ?
2022. júl. 3. 16:24
5/17 A kérdező kommentje:
Nem, nem volt szapora, de olyat már én is tapasztaltam
2022. júl. 3. 17:13
6/17 anonim válasza:
Nekem is gyakran van hogy összevissza ver, szabálytalanul.
Van amikor extrát üt, van amikor beremeg, de van hogy kihagy, ez a legrosszabb, mert meg is szédülök, vagy kihagy a fejem.
Vizsgáltasd ki, de lehet hogy nem is szív eredetű az okozója, hanem más.
Addig is magnéziumkúra, sok folyadék bevitele, és ásványi anyag pótlás. Ezek javítanak a tüneteken. Esetleg galagonya tea is hatásos lehet.
2022. júl. 3. 22:29
7/17 anonim válasza:
pitvarfibrilláció előfordul, max gyógyszert adnak rá nem igazán kezelik. de ezt az ekg kimutatta volna, én csináltatnék egy 24 órásat. persze van még sok más ekg ritmus ami szabálytalan, lehetséges hogy szárblokkod van, ha van az ekgról képed dobd be ide. amúgymeg lehet a koffeintől is, energiaital, kávé ilyesmi... esetleg túlzott alkoholfogyasztás is okozhat ritmuszavart, kiszáradás is
2022. júl. 4. 16:21
8/17 A kérdező kommentje:
Nincs kép az ekg m rol. De pénteken megyek csináltatok egyet. De mostanában, hogy szedtem a valerianat, es probalok nyugodtabb lenni, kezelni a stresszt, már nem tapasztaltam ilyet
2022. júl. 6. 18:29
9/17 anonim válasza:
#7 miből gondolod hogy akár szárblokk is lehet , az tawara ? Vagy más néven bbb ?
2022. júl. 7. 18:22
10/17 anonim válasza:
bbb, tehát tawara igen, az is okozhat ilyen tüneteket, sokan élnek ismert szárblokkal
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!