Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mik lehetnek ezek a furcsa...

Mik lehetnek ezek a furcsa tünetek?

Figyelt kérdés

Járás közben félremegyek,olyan, mintha hullámozna alattam a talaj. Kiesnek a tárgyak a kezemből, nehezen fogok. Voltam neurológusnál természetesen, de csak május 18-án kaphatok valamiféle diagnózist ... A neurológus sm-re gondol. Annak ilyen tünetei vannak?

Most is,ahogy gépelek, 1-1 pluszt üt az ujjam.

39 éves nő vagyok. Eddig nem volt ilyen problémám.

2022. máj. 1. 05:07
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
18! A glutén és a tejérzékenység okozna nystagmust meg féloldali gyengeséget!?
2022. máj. 27. 07:00
 22/29 anonim ***** válasza:
Nem jellemző tünet. Oldal fájdalmat okozhat. De gyengeséget biztosan nem.
2022. máj. 27. 14:27
 23/29 anonim ***** válasza:
Infekció sincs?
2022. máj. 27. 20:43
 24/29 A kérdező kommentje:

Ma voltam fülészeten. Mikor vizsgálta a nystagmust,teljes jobbra,balra vagy fel tekintéskor kettős látásom volt.

Ez új,eddig még nem volt...

Esély se lett volna megfertőződni ilyenekkel,nincs állatom,kullancs nem volt bennem. Vérvételem folyamatosan van egyéb ok miatt,az is mindig tökéletes (nagyjából). Crp is jó.

Ez valami neurológiai gond lesz. Csak tudnám,mi... Kellene egy jó orvos,mert itt Nyíregyházán nem igazán haladnak sehova.

Március 29-én mentem először dokihoz. Itt van május vége,és semmi eredmény nincs :(.

2022. máj. 27. 21:40
 25/29 anonim ***** válasza:

Ez egy hosszú folyamat sajnos, kitartás kell hozzá és talpraesettség, mert különben elküldenek és sose derül ki. Igen is oda kell állni, és rá kell förmedni a dokira, ha úgy van. Ha teheted magán doki továbbra is, mondjuk nem mondom azt, hogy jobb is. De az biztos, hogy ha fizetsz akkor veled fognak fogalkozni abban az időben. Pesten nézelődj, és menj fel egy időpontig. Talán ott jobban sikerrel jársz mintha, vidéken mennél bárkihez. Az a baj, hogy egy orvosnál nem szabad meg állni, mert mindenki mást mond, és lehet hogy pont az a más kell neked.

Kicsit rosszul fogalmaztam, mert fáradt vagyok. De holnap majd írok még.

Sok sikert neked.

2022. máj. 27. 21:55
 26/29 anonim ***** válasza:
Igen, ez neurológiai, de csak te tudod összerakni a mozaikot. Nekem is számtalan neus tünetem van, de én sejtem, hogy nálam infekció … de a jóisten sem fejti meg, hogy mi volt a kiváltó ok …. Sok volt, nálam, kullancs, kutya, cica, fertőzések, tartós stressz (évekig), vitaminhiány, mitokondrium sérülés, persze szerzett. Bonyolult.
2022. máj. 28. 01:24
 27/29 anonim ***** válasza:
Amúgy orvosokkal nem fogsz sokra menni, 30 éve benne vagyok.
2022. máj. 28. 01:25
 28/29 anonim ***** válasza:
Oh, elírtam, 20 éve vagyok benne. Káosz a köbön.
2022. máj. 28. 01:25
 29/29 anonim ***** válasza:
Amúgy nálam ami még volt, ezek mind kiváltó okok, ha az immunrendszer valamiért éppen akkor nem működik … műtét, rengeteg szúnyog, macskabolha, ágyi poloska.
2022. máj. 28. 01:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!