Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mik lehetnek ezek a furcsa...

Mik lehetnek ezek a furcsa tünetek?

Figyelt kérdés

Járás közben félremegyek,olyan, mintha hullámozna alattam a talaj. Kiesnek a tárgyak a kezemből, nehezen fogok. Voltam neurológusnál természetesen, de csak május 18-án kaphatok valamiféle diagnózist ... A neurológus sm-re gondol. Annak ilyen tünetei vannak?

Most is,ahogy gépelek, 1-1 pluszt üt az ujjam.

39 éves nő vagyok. Eddig nem volt ilyen problémám.

2022. máj. 1. 05:07
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Az elso nehany sor utan en is egybol sm-re gondoltam.
2022. máj. 1. 06:59
 2/29 A kérdező kommentje:
Nem fogom megúszni,ugye ? :(
2022. máj. 1. 07:38
 3/29 anonim ***** válasza:

Nem tudhatom biztisab, h az, nem akarlak elkeseriteni😔😪

De az egyik kedvenc szinesznom (Selma Blair) is sm-s es ugyanigy irta le a kezdeti tuneteket, ezert asszocialtam egybol arra, mielott irtad volna, h a neurologus mit mondott.

2022. máj. 1. 08:58
 4/29 A kérdező kommentje:

Na,ma voltam vissza. Az mri negatív lett,de szerintem rosszabb állapotban vagyok. Egyensúlyom alig van,most a vizsgálat is nehezebben ment (tyúklépés,csukott szemmel járás stb). A memóriám is rosszabb lett.

Augusztusban kell visszamennem, addig el kell mennem fül orr gégészetre egyensúly vizsgálatra.

Semmit nem mondtak most! Komolyan, én nem bírom ki augusztusig...Ha sm,akkor sm,de mondják meg!

Azt nem értem, hogy miért nem végeznek egy gerinccsapolást. Akkor rögtön kiderülne....Most azt várják,hogy már egyenesen se tudjak menni,vagy mire várnak?

Merre menjek tovább? Menjek magánúton neurológushoz?

2022. máj. 18. 15:25
 5/29 anonim ***** válasza:

Szia!

Pont tegnap kerestem a kerdest, h megtudjam hogy vagy.

Menj el, ha anyagilag megteheted!

Nem jo jel, h sulyosbodtak a tuneteid, nem varnek augusztusig.

Kitartast es erot kivanok!

2022. máj. 18. 15:29
 6/29 A kérdező kommentje:

Köszi...az a baj,hogy a család teljesen hülyének néz. Anyám is,húgom is,férjem is...megértés nuku...

Mivel tudnák ezt diagnosztizálni vagy kizárni? Csak gerinccsapolással? Vagy van más mód? Ugye az mri az negatív..

De nem régen kezdődött... :(

2022. máj. 18. 19:52
 7/29 A kérdező kommentje:
Mire gondolsz,hogy nem jó jel?
2022. máj. 18. 19:52
 8/29 anonim ***** válasza:

A psziches alapot kizarod, gondolom. Stresszes az eleted?

Nyilvan, ha nem, akkor vmi szervi oka van. Agyi elvaltozas nem volt akkor , ezek szerint. Fulben van az egyensulykozpont. Ezert oda kell menned legkozelebb.

De az is lehet, h nagyon ra vagy feszulve.

Nem tudom, bar tudnek segiteni, de nem vagyok orvos.

En biztosan addig mennek, mig meg nincs az ok.

Ha anyagilag is megteheted.

2022. máj. 18. 19:59
 9/29 A kérdező kommentje:

A tüneteim: szédülés (nem forgó),ügyetlenség (elejtek mindent),fáradékonyság, nystagmus (úszó szem).

Ha a nystagmus nem lenne,azt mondanám,ki vagyok fáradva (folyamatos műszakban dolgozok,3 nappal 3 pihenő 3 éjszaka 3 pihenő 12 órában).

De az nem okoz ilyet.

Szóval most aggódok és ideges vagyok,hogy egész nyáron nem jutok majd semmire...

Magánban is milyen vizsgálatra menjek?

2022. máj. 18. 20:41
 10/29 anonim válasza:
használsz valamilyen kenőcsöt?
2022. máj. 20. 00:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!