Mik ezek a furcsa tünetek?
A problémám a következő: az utóbbi időben előfordul velem, hogy lefele nézéskor (például olvasáskor) úgy érzem, szédülök és instabilnak érzem a helyzetem. Fel kell néznem, mert attól félek, hogy teljesen elszédülök / elájulok.
Olyankor is tapasztalom, ha viszonylag kis székben ülök, például egy étteremben. Meg kell kapaszkodnom a székben vagy az asztalban, mert úgy érzem, elveszítem az egyensúlyom.
Néha járás közben is megtörténik a dolog, olyan érzés, mintha mozogna alattam a talaj. (Ha székben ülök, akkor is szoktam azt érezni, mintha mozogna alattam a padló.)
Tudja valaki mi lehet ez?
A válaszokat megköszönöm!
Az a baj, hogy az orvosom nem igazán foglalkozik a betegeivel. Hiába sorolom a panaszokat, nem érdekli túlzottan.
Tudom hogy az orvosváltás lenne megoldás, de addig is szeretném hallani mások véleményét, mi okozhatja ezeket a meglehetősen érdekes tüneteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!