Tünetek: figyelemzavar, általában fáradékony közérzet, nyomó érzés a fejben (halánték körül, ez lemegy a szememig és hullafáradt leszek). Mi a bajom? (többi lent)
régen volt mellkasi nyomásom, de ez eltűnt, helyette inkább a mellkasom bal oldalán szoktam néha érezni valamit(lehet csak az izom...), néha belüktet ott a karom is, ha már nagyon fáradt vagyok. kávé, kóla, vagy egyéb italok képesek leteríteni, fáj tőle a fejem, de nem mindig. Van, mikor reggel eleve úgy kelek, hogy rosszul vagyok az iskolai kelés miatt. Egyik pillanatról a másikra képes vagyok hirtelen nagyon fáradt lenni, olyankor fáj a fejem, a szemem le akar csukódni, és alig lehet kibírni. Ez iskolában is előfordul. Nagy figyelemzavar. Beszélgetésekkor sokszor belekavarodok a mondanivalóba. Nem szeretek olyan helyre menni, ahol sok az ember. Van mikor este annyira fáradt vagyok, hogy érzem a pulzusomat. Van, mikor hanyatt fekve azért kényelmetlen, mert úgy jobban érzem ahogy pumpál a pulzusom.
Ha valami le maradt volna, esetleg kérdésekre válaszolok, most így nem jut eszembe.
nem tudom konkrétabban az is lehet hogy mind.
ha gondolod csinálj olyat hogy candida köpetvizsgálat. így rákeresel megtalálod, ha az pozitív akkor abból már ki lehet indulni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!