Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mik lehetnek ezek a furcsa...

Mik lehetnek ezek a furcsa tünetek?

Figyelt kérdés

Járás közben félremegyek,olyan, mintha hullámozna alattam a talaj. Kiesnek a tárgyak a kezemből, nehezen fogok. Voltam neurológusnál természetesen, de csak május 18-án kaphatok valamiféle diagnózist ... A neurológus sm-re gondol. Annak ilyen tünetei vannak?

Most is,ahogy gépelek, 1-1 pluszt üt az ujjam.

39 éves nő vagyok. Eddig nem volt ilyen problémám.

2022. máj. 1. 05:07
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Kenőcsöt? Mire? Nem.
2022. máj. 20. 07:10
 12/29 A kérdező kommentje:

Elmentem másik neurológushoz magánba tegnap délután.

Ő megállapította,hogy mindkét (???? már terjed?) szememen nystagmus van.

De az ok őt se érdekelte. Pedig otthagytam 18000Ft-ot.

Írt fel Betagen24-et az egyensúlyzavarra. Meg elküldött EMG vizsgálatra.

De most az is kimutatja mondjuk,hogy van beidegzési zavar. Oké. De a nystagmus, egyensúlyzavar mitől van?

Egyben nem lehetne nézni az összes tünetet? Hova menjek?

Kezd ez az egész idegesíteni. Nekem nem az a lényeg, hogy felírjanak egy tablettát. Hanem hogy kiderítsék,mi bajom van.

2022. máj. 24. 09:34
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Ne hagyd annyiba, ennek ki kell derülni-e mi okozza. Kérj teljes labort először is háziorvostól. Utána ha mri negatív. Nézesd azért meg azt, egy másik dokival is. Alszol eleget? Sportolsz/mozogsz eleget? Fejleszteni kéne az állóképességedet, járj el futni, vagy sétálni egy-másfél órára minden este. Ezt csináld egy darabig, és nézd meg, hogy javult-e. Esetleg valami gerinc eredetű lehet a baj. Érdemes lenne elmenni kivizsgáltatni, meg röntgenezni azt is a fejeden kívül. Lehet gyógytorna, és kéz erősítés is megoldhatja. Ha ez sem, akkor vissza házi orvos. És minden létező dolgot, meg kell csinálni, vagy éppen elmehetsz magán klinikára és kérhetsz teljes kivizsgálást, ha anyagilag megteheted.
2022. máj. 26. 17:34
 14/29 A kérdező kommentje:

Az alvás hol ilyen, hol olyan. 12 órázok éjjel-nappal. 3 nap meló,3 nap pihenő.

Van egy 6 éves autista lányom,a férjemmel teljes váltóműszakban vagyunk miatta. Szóval az esti sport kizárva. Ő nem tud se biciklizni,se rollerezni,hogy mellettem jöjjön. Mármint a lányom. És ugye mindig 1 szülő van csak itthon.

2022. máj. 26. 19:49
 15/29 A kérdező kommentje:

De köszi a választ, nem hagyom annyiban semmiképpen sem.

Most 1 hétig szabin voltam, vagyis kivettem a 3 éjszakát. De volt annyi dolgom itthon, hogy fáradtabb vagyok,mintha dolgoztam volna....

Holnap megyek este fülészetre. Az is magán.

2022. máj. 26. 19:51
 16/29 anonim ***** válasza:
Van háziállatod?
2022. máj. 26. 23:49
 17/29 anonim ***** válasza:
Uu, most olvasom, nystagmus …nekem is van. Szerintem bartonella. Van macskád?
2022. máj. 26. 23:50
 18/29 anonim ***** válasza:
Sm-nél azért előbb gondolj lyme, bartonella, babesia, glutén, tej érzékenység, nehézfém terheltség.
2022. máj. 26. 23:52
 19/29 A kérdező kommentje:
Nincs állatom.
2022. máj. 27. 06:56
 20/29 A kérdező kommentje:

Nincs gyulladásra utaló jelem (vörös szem,láz,ilyesmi).

Az sm-et a neurológus írta a papírra,nem én találtam ki...

2022. máj. 27. 06:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!