Mik lehetnek ezek a furcsa tünetek?
Járás közben félremegyek,olyan, mintha hullámozna alattam a talaj. Kiesnek a tárgyak a kezemből, nehezen fogok. Voltam neurológusnál természetesen, de csak május 18-án kaphatok valamiféle diagnózist ... A neurológus sm-re gondol. Annak ilyen tünetei vannak?
Most is,ahogy gépelek, 1-1 pluszt üt az ujjam.
39 éves nő vagyok. Eddig nem volt ilyen problémám.
Elmentem másik neurológushoz magánba tegnap délután.
Ő megállapította,hogy mindkét (???? már terjed?) szememen nystagmus van.
De az ok őt se érdekelte. Pedig otthagytam 18000Ft-ot.
Írt fel Betagen24-et az egyensúlyzavarra. Meg elküldött EMG vizsgálatra.
De most az is kimutatja mondjuk,hogy van beidegzési zavar. Oké. De a nystagmus, egyensúlyzavar mitől van?
Egyben nem lehetne nézni az összes tünetet? Hova menjek?
Kezd ez az egész idegesíteni. Nekem nem az a lényeg, hogy felírjanak egy tablettát. Hanem hogy kiderítsék,mi bajom van.
Az alvás hol ilyen, hol olyan. 12 órázok éjjel-nappal. 3 nap meló,3 nap pihenő.
Van egy 6 éves autista lányom,a férjemmel teljes váltóműszakban vagyunk miatta. Szóval az esti sport kizárva. Ő nem tud se biciklizni,se rollerezni,hogy mellettem jöjjön. Mármint a lányom. És ugye mindig 1 szülő van csak itthon.
De köszi a választ, nem hagyom annyiban semmiképpen sem.
Most 1 hétig szabin voltam, vagyis kivettem a 3 éjszakát. De volt annyi dolgom itthon, hogy fáradtabb vagyok,mintha dolgoztam volna....
Holnap megyek este fülészetre. Az is magán.
Nincs gyulladásra utaló jelem (vörös szem,láz,ilyesmi).
Az sm-et a neurológus írta a papírra,nem én találtam ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!