3. Oltás után furcsa tünetek, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tegnap kaptam meg a 3. Pfizer vakcinát. Kb 3 óra hosszát tudtam aludni, mert a karom leszakad annyira fáj, előző kettőnél is picit fájt, na de most aztán kegyetlen. A szivem is ver mint az őrült, a pulzusom nyugalmi állapotban 100-as átlagú. Fejem is fáj, ahhh egyszerűen kiborulok. Tudnátok ötleteket adni, mit tegyek? 19/F2021. dec. 30. 10:12
2/18 anonim válasza:
Kellett magadat beoltatni. Viseld a következményét, ha nem hallgatod meg azokat, akik nem kérnek belőle!
3/18 anonim válasza:
Vegyél be egy fájdalomcsillapítót
4/18 anonim válasza:
Ha szabálytalanná válik a szívverésed és/vagy elkezd szúrni a mellkasod akkor hívj mentőt! Mert akkor lehet szívizom gyulladás.
5/18 anonim válasza:
fajdalomcsilapito. nekunk ezt ajanlottak. ha 1 hetnel tovabb tart hivd fel az orvost
6/18 A kérdező kommentje:
Kedves 2. Válaszoló.
Ebbe ne menjünk bele kérlek. Az egyik nagyszülőm belehalt a vírusba. Én nem félek tőle, de attól igen hogy a tünetek (köhögés) miatt más embereket is megfertőzök.
2021. dec. 30. 10:37
7/18 anonim válasza:
Ezek a legkevésbé se furcsa tünetek, teljesen normális oltási reakció. Semmi bajod nem lesz a 100-as pulzustól. Max 2 nap alatt elmúlik. Pihenj, vegyél be fájdalomcsillapítót.
8/18 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat! Kíváncsiság képpen még várom őket! Ment a zöld pipa!
2021. dec. 30. 10:40
9/18 anonim válasza:
Kedves 6os az oltásba is haltak bele, csak erről nem szeretnek beszélni, mert ki van adva az utász, hogy mit lehet és mit kell mondani. Ettől függetlenül az még nem lesz igaz
10/18 anonim válasza:
9 és az lesz igaz amit te egy névtelen oldalon fröcsögsz, mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!