Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A roszlanyok os lanyoktol...

A roszlanyok os lanyoktol elkaphatok valamit? Mármint ők hogy védekeznek ellene mert gondolom ők se akarnak betegek lenni?

Figyelt kérdés
Voltam egy lanynal és semmi okom gyanakvasra vagy ilyesmi, szép igényes lakás a lány is igényes volt sima francia történt csak és kíváncsiságból megkérdeztem hogy védekeznek betegségek ellen mert érdekelt es mondta hogy havonta jár nogyogyaszhoz meg folyamatosan oltatja magát HPV ellen.
2022. ápr. 6. 13:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Persze, bármilyen lánytól elkaphatsz bármit. Ezért kell az óvszer.

Rengetegen tünetmentesen betegek (főleg a férfiak), lehet nem is tud róla, hogy van baja.

2022. ápr. 6. 13:50
 2/13 anonim ***** válasza:
59%

Az ilyet, mint te, élve el kellene ásni.

Minden szart összeszedsz, tripper, kankó, szifilisz, amivel alapjáraton nem lenne baj, sőt hulljon a férgese, ahogy tud, DE ezt normális nőknek adod át.

Reménykedhetünk, hogy incel vagy és normális nő nem áll veled szóba.

#szánalmas

2022. ápr. 6. 13:53
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Húzz óvszert az a biztos
2022. ápr. 6. 13:54
 4/13 anonim ***** válasza:
74%
Civilektől előbb kapsz el
2022. ápr. 6. 14:00
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem volt aktus csak cumi de az ovszernelkul
2022. ápr. 6. 14:03
 6/13 anonim ***** válasza:
79%
Akkor már HPV-d simán lehet. :)
2022. ápr. 6. 16:14
 7/13 anonim ***** válasza:
47%

6 de alattomos vagy, mesélj hány lánynál voltál, mit kaptál el?

Vagy javaslom olvass visza ebben a témában, évtizedek alatt, több száz lány után gumi nélkül franciával soha semmi, ezt fogod találna ha kb 10ig visszaolvasol, úgy h közben rendszeresen járt szűrésre az illető. De aki nem járt az is észreveszi a legtöbb betegséget, mivel vannak jelei.

Én eddig csak civiltől kaptam el bármit

2022. ápr. 6. 16:21
 8/13 anonim ***** válasza:
52%
6-os vagyok. 0 nővel voltam együtt, mivel heteroszexuális nő vagyok. HPV-negtív, ha érdekel, illetve még be is vagyok oltva Gardasil 9-cel, de nem ez a lényeg... Elég sokat tudok a HPV-ről, így (védekezés nélküli orális szex) simán el lehet kapni. Nőknél szinte soha nem szűrik garatból a HPV-t, de nyilván orális szex-szel onnan is terjedhet (a méhnyaki HPV-fertőzés független a gataban lévőtől, azaz ha negatív a méhnyaki szűrés, attől még a garatban lehet HPV). Főleg, hogy a szexuálisan aktív lakosság 80-90%-a átesik valamilyen HPV-fertőzésen.
2022. ápr. 6. 16:45
 9/13 anonim ***** válasza:
22%
8 igen, ez sejthető volt h nő vagy, a dagi csúnya nők nyomják ezt a megfogszhalni szánalmas aki lányokhoz jár témát. Holott te magad írod le, h MINDEN nő szinte elkapja, miről is beszélünk?
2022. ápr. 6. 16:53
 10/13 anonim ***** válasza:
59%
Ki mondott ilyet? Azt mondtam, hogy simán lehet HPV-je. Amúgy se kövér, se csúnya nem vagyok, sőt...de ennek a témához semmi köze... :D Bárki lehet HPV-fertőzött, de jobb ha tud róla, hogy az-e vagy sem. A kérdésre válaszoltam, nagy esellyél elkaphatta a HPV-t, ennyi.
2022. ápr. 6. 17:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!