Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet az oka a délutáni,...

Mi lehet az oka a délutáni, esti szorító puffadásnak?

Figyelt kérdés

Általában délután kezdődik,este rosszabb szokott lenni a puffadás. Nehezen tudom ilyenkor elengedni a gázokat és a szorító érzés elég kellemetlen. Valami tipp? Odafigyelek, hogy ne egyek zsírosat, nem eszem túl magam, illetve minőségi ételeket is próbálok enni.

Naponta fogyasztok zabpelyhet, almát, hogy mégis legyen valamennyi rostbevitelem.

Valakinek valami tipp? Eddig minden rendben volt, ez kb. tavaly októberben kezdődött.

tegnap 21:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Epéd?
tegnap 21:58
 2/3 A kérdező kommentje:
Voltam tavaly novemberben ultrahangon és az epémmel nem volt gond. Vérvételen is voltam decemberben és abban is minden rendben volt.
tegnap 22:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem hagyma, fokhagyma, glutén és laktóz okoz ilyeneket. Meg még pár valami, mire nem jöttem rá :D
tegnap 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!