Délutáni cipekedés óta lilás és zsibbad a kisujjam?
Figyelt kérdés
Segítettem egy ismerősömnek bevásárolni, elég sokat kellett menni a buszig, ezért jó hosszasan cipeltem két eléggé nehéz táskát. Sajnos én szí és érrendszeri beteg vagyok és séta alatt egy pontom meg kellett állnom, mert annyira mindkét kezem elzsibbadt, és jéghideg lett, hogy muszáj volt letettem a táskákat. Utána hazaérés után jobb lett, de a jobbkezemen a kisujjam azóta is olyan furcsa fezsülő érzés és zsibbad is, illetve kissé lilásabb mint a többi ujjam. Várható, hogy elmúlik magától vagy orvosnak megkellene mutatnom?tegnap 22:41
1/8 A kérdező kommentje:
Kettes fokozatú cukorbeteg is vagyok sajnos.
tegnap 22:41
2/8 anonim válasza:
Cukorbetegség miatt én mindenképpen megnézetném.
3/8 A kérdező kommentje:
#2 Köszönöm a gyors választ!
Hová lenne leginkább érdemes mennem? SBO, vagy háziorvos?
tegnap 22:59
4/8 anonim válasza:
Ha nem rosszabbul és lilul be nagyon akkor háziorvos. SBO nem tudom mennyire foglalkozik ilyennel. Esetleg ügyelet lehetne még opció.
5/8 anonim válasza:
Máskor ne tégy ilyet, a te állapotodban nem lehet lovagiaskodni
6/8 A kérdező kommentje:
Nálunk hétvégén nincs háziorvosi ügyelet. Az orvosi ügyeletet meg összevonták az SBO-val, így akkor marad az SBO.
tegnap 23:25
7/8 A kérdező kommentje:
Vagy várjak pár napig, hátha jobb lesz?
tegnap 23:38
8/8 anonim válasza:
Mindenképp nézd meg mégjobban belilul vagy elmúlik, ha jobban belilulna akkor SBO.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!