Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Tömegesen milyen nyavalya...

Tömegesen milyen nyavalya kering most idehaza?

Figyelt kérdés
Tuti elkaptam. Láz, orrfolyás, stb...

tegnap 19:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Influenza.
tegnap 20:00
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Norovírus, covid, influenza
tegnap 20:07
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is benne voltam, meg nagyon sok ismerősöm. Lázam meg orrdugulásom volt. Volt több munkatársam aki hányós, hasmenéses vírust szedett össze, de igazából sok helyről hallom, hogy sokan betegek.
tegnap 20:17
 4/10 A kérdező kommentje:
#2 Az elsőt kizárnám. A covid az cseszteti a légutakat? Nem száraz torokfájásom is volt(van) ettől. Émelygés, hányás nincs, csak érzem az izületeimet az egész testemben, de nem fáj semmim sem. Edzeni is majdnem 100%-on bírtam ettől. A láz az eléggé kellemetlen, mert fázom tőle. A gyerek hozhatta a suliból, de ő gyorsan kiheverte.
tegnap 20:22
 5/10 anonim ***** válasza:
nem kellene betegen, lázasan edzeni
tegnap 20:52
 6/10 A kérdező kommentje:
#5 Közösségbe se menjek a héten? Meddig fertőz ez a ...
tegnap 21:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Na, még egy bigorexiás.
tegnap 21:22
 8/10 A kérdező kommentje:

#7 Nem vagyok az, nem is járok konditerembe, a szabadban edzek, heti 3*1 órát.

Az étkezésem biztosan lehetne jobb is, de nem megy az olyan könnyen faluhelyen.

tegnap 21:32
 9/10 anonim ***** válasza:

8.

Ó, dehogynem. Aki betegen nemhogy nem pihen, hanem "edz", az természetesen az. Nem kell ahhoz terembe járni. Télen főleg nem sok eszed van, betegen edzeni kint? Megizzadni a 0 fokban?

tegnap 21:44
 10/10 A kérdező kommentje:

#9 Minden nap, kint a szabadban megizzadok, mi ezzel a probléma. Rendesen, rétegesen vagyok felöltözve, kabát volt rajtam folyamatosan, gyönyörűen sütött a Nap, tiszta és friss levegőn voltam. Hazaérve levetettem minden ruhámat, szárazba öltöztem vissza.

(A lázam megszűnt, jobban vagyok. Ez az időszak jó volt arra is, hogy leteszteljem a frissen lefagyasztott kamillavirágzat hatásosságát teában. Tökéletesen fogyasztható, használható, a nem szárított kamillavirág is. Ízre is nagyon rendben van.)

ma 02:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!