Nem múlnak el a kéz ujj szemölcsök most mit csináljak!?
Figyelt kérdés
Olyan rossz az orom is rossz ugyanígy ahogy eddig dugul2023. jún. 24. 16:16
2/8 anonim válasza:
Bőrgyõgyászhoz menj, de van olyan receptes ecsetelő, amit a háziorvos is felírhat. Csak teljesen szabályosan használd, mert ha az áztatós, leszedegetős részt elhagyod a macerából, akkor nem fog hatni.
3/8 A kérdező kommentje:
Volt már ez a wartner jó néhányszor jó párszor használtam de semmit sem ért
2023. jún. 24. 17:02
4/8 A kérdező kommentje:
És ez a szalicilsavas sem
2023. jún. 24. 17:02
5/8 anonim válasza:
Verrumalt értettem. De szigorúan utasítás szerint.
6/8 A kérdező kommentje:
Mit?
2023. jún. 24. 17:25
7/8 anonim válasza:
A Bepanthen Plus ugyanazt a hazóanyagot tartalmazza (klórhexidin), mint az ecsetelő, de nem marja ki a bőröd. Alapos kézmosás után a szemölcsre és környékére kell bőséges mennyiséget kenni. 2-3 hét alatt el szokott múlni a szemölcs.
Ha nem múlnak a tünetek, az orvoshoz mindenképpen vissza kell menni!
A kesztyűidet, biciklikormányt, és mindent, amit megfogsz fertőtleníteni kell! Lehet, mindig valamilyen tárggyal visszafertőzöd.
Altájon noncs szemölcs? Figyelj rá, hogy a testeden minden szemölcsöt kenj be legalább napi 2x, szóval nézd át a tested, hátha van máshol is, amit eddig nem vettél észre.
Az orrodra is orvos írjon fel orrsprét!
8/8 A kérdező kommentje:
Most ezt a verumar vagy mi a neve fejből nem tudom ecsetelőt írta fel a háziorvos jó drága pénzbe került ez is azt próbálom ki de baromira izmos erős alkohol szaga van!!!
2023. jún. 27. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!