A roszlanyok os lanyoktol elkaphatok valamit? Mármint ők hogy védekeznek ellene mert gondolom ők se akarnak betegek lenni?
Figyelt kérdés
Voltam egy lanynal és semmi okom gyanakvasra vagy ilyesmi, szép igényes lakás a lány is igényes volt sima francia történt csak és kíváncsiságból megkérdeztem hogy védekeznek betegségek ellen mert érdekelt es mondta hogy havonta jár nogyogyaszhoz meg folyamatosan oltatja magát HPV ellen.2022. ápr. 6. 13:41
11/13 anonim válasza:
És te tudod, hogy az std szűrés nem mutatja ki? Érdekes, mert kimutatja, ezt szakemberek mondják.
Te mi is vagy?
12/13 anonim válasza:
Az STD-szűrés a nemi szerveken mutatja ki (az is szűrés függő, nem mind tartalmaz HPV-szűrést), a száj/garatban lévőt nem, mivel a HPV helyileg fertőzi a bőrt/nyálkahártyát, így nem csak egy adott helyen és egy adott típusú HPV-fertőzésed lehet.
13/13 anonim válasza:
Bárkitől bármit össze szedhetsz! Én voltam már több rosszlánynál, soha nem csokolózok velük és nem is nyalok, csak gumiba dolgozok. Ezen felül megválogatom kihez megyek! Erre szolgálnak kommentek a lányoknál a férfiak le írják, hogy milyenek a lányok, tiszta-e, valódiak a képek, nincs-e más a lakásba, bunkó-e vagy barátnő feeling, büdös-e vagy illatos. Nem is megyek olyan nőhöz akinél nincs legalább 40-50 komment az oldalán... ha nincs kommentelési lehetsőség akkor legyen számodra gyanús! Lehet beteg, lehet igénytelen, lehet kirabolnak míg szeretkeztek, lehet megvernek a stricik, lehet bármi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!