Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Visszafertőződhetek a norovíru...

Visszafertőződhetek a norovírus által, ha egyszer már 1 hónapja átestem rajta?

Figyelt kérdés

Körülbelül 1 hónapja elkaptam a most terjedő hányós-hasmenős vírust (norovírus). Injekciót kaptam, mivel nem múlt, és majdnem kiszáradtam, attól kezdve elmúlt.

Viszont tegnap délután találkoztam egy barátnőmmel, aki már alapból náthás volt, ezért nem is mentem közel hozzá, szabadtéren voltunk, nem értünk egymáshoz, én adtam át neki egy kabátot, amit ő fel is vett azonnal. Ma pedig küldte az üzenetet, hogy elkapta ezt a norovírust, és most kicsit megijedtem, mivel rettegek ettől a betegségtől.

Védekezik ilyenkor valamennyire a szervezetem, ha én nemrég estem át ezen a betegségen? Vagy semmi immunitás, és ennyitől is megfertőzhetett? Egyelőre semmi bajom, de előre félek már az estétől.

Nyugtassatok meg, hogy valamennyi védekezést ilyenkor produkál a szervezetem és ettől a gyors, érintkezésmentes találkozástól nem jön ki rajtam újra ez a vírus!:(

ma 13:44
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!