Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Aki probálta a reszelt krumpli...

Aki probálta a reszelt krumplit talpra láz lehúzásra annak használt ? Nekem 1 órája van be folpakkolva a talpam krumplival de még feljebb ment a hőm

Figyelt kérdés
Valaki tud valami házi praktikát lázcsillapításra?
ma 16:20
 1/8 anonim ***** válasza:

[link]

Szerintem a legfontosabb a folyadékpótlás, víz vagy gyógytea.

A bodza tea tényleg jó izzasztó.

Én a hagymateára esküszöm, jó melegen, akár mézzel.

El is rágcsálhatod nyersen, az kipurgál, lehúz mindent.

Merészebbek zokniba is rakhatnak karikákat éjszakai alváshoz.

ma 16:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Hagymateánál a vörös héjat kell jól megmosni, leszedni, forró vízbe kifőzni, egy két zöld hagymaburkot is tehetsz bele, a többit megeszed. Ha kiforrt, 5-10 percig állni hagyod, de jó melegen igyad! Bármilyen betegségre jó!
ma 16:33
 3/8 A kérdező kommentje:

Vasárnap óta vagyok lázas 39 álltalába a hőm és félek attól hogy esetleg influenzás vagyok.

Nem dönt le a lábamról amúgy mert egésznap teszek veszek csinálom a dolgom csak már zavar ez a láz nagyon emiatt étvágyam sincs.

ma 16:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem kell parázni, a láz azért van hogy kiégesse a bacikat, vírusokat, hadd dolgozzon. Viszont a folyadékpótlás a legfontosabb: víz vagy meleg tea. A hagymát próbáld ki.
ma 16:55
 5/8 A kérdező kommentje:

Rendben

Köszönöm szépen

ma 16:55
 6/8 anonim ***** válasza:

"mert egésznap teszek veszek csinálom a dolgom csak már zavar ez a láz nagyon emiatt étvágyam sincs."

Ez baj. Pihenned kéne minél többet, ki kéne feküdnöd. Nem jó ha most sokat mocorogsz, add meg magad, hisz beteg vagy. Így gyorsabban eldobod.

ma 16:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Nézz filmeket, aludj órákat, pihenj, töltődj, most erre van szükséged.
ma 16:58
 8/8 A kérdező kommentje:

Igen

Mostmár az lesz.

3 éve voltam utóljára lázas

ma 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!