Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Használtatok Bőrgyógyász...

Használtatok Bőrgyógyász által felírt hajszeszt ( szteroidosat), ami nemhogy nem segített, hanem rontott a helyzeten? Ha igen, utána mi segített? Teljesen kivagyok, nagyon ritka már a hajam. Pint elől homlok feletti részen úgy 8cm - s sávban 😔

Figyelt kérdés

Bioscalin Tricovelt kezdtem el szedni, meg szedek mellette b komplex vitamint meg d3-mat.

Meg most veszek cetebeC+cink - et...

Váltottam sampont is. Eucerin extrakímélőt, ettől minimális haj jön ki Mosáskor de jön...

Most vettem babasampont is..

Még nem próbáltam ki.

Hajszeszeket már nem merek.

Alpecin szintén rossz volt.

Úgy érzem bármit csinálok egyre rosszabb.

Kénytelen voltam vágni is jó sokat belőle.

Kb 10cm - t, mert nagyon el is van vékonyodva.

Már 3hónapja nem festem, de nem viszi túlzásba a növést sen 😔

Voltam covidos de már nem most.

Illetve góckutatás, során csak némi hüvely baktériumot talált a doki amire mar elhasználtam a gyógyszert, meg a probiotikumot.

Fogggalmam sincs mit csináljak.

Egyre rosszabbnak látom a hajamat 😰

#Szteroidos hajszesz # tovább rontotta a hajhullást #mit tegyek #mi tud segíteni
ma 02:13
 1/1 anonim ***** válasza:

Pedig nagyon egyszerű, a bőrgyógyász nem véletlenül írta fel a hajszeszt, hanem célzottan a te problémádra! Azt kellene használni de rendszeresen.

Az összevásárolt kozmetikumok szerintem csak rontanak a helyzeten, a belsőleg szedett cuccok mértéktelen random szedése ellenkező hatást is kiválthat azt tudtad?

Nem egyszerű, de tudatosan tudsz rajta segíteni csak kövesd a bőrgyógyász utasításait és ne egy alkalomtól várj csodát.

ma 03:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!