Természetes altató, amit ezek mellett szedhetek? Tüdő, homlok, arcüreg gyulladás, fáj a torkom, 2 napig nem volt hangom, 40fokos láz. Szívbetegség, vérszegénység. Egy hete vagyok beteg és azóta nem tudok aludni.
Fáj a fejem, szemöldököm, torkom, füleim, fogaim, mellkasom és hátam.
2 napja hányingerem van és hasmenés is.
Enni sem tudok semmit.
Antibiotikumot, lázcsillapítót, fájdalomcsillapítót, gyomorvédőt és torokra szirupot szedek.
Ezeket a gyógyszereket egy erdélyi orvos ismerősöm mondta. Hívtam a háziorvost, de nem jön ki. Azt mondta, hogy menjek én, vagy ha nem tudok akkor hívjak magamra mentőt.
A betegséget már megszoktam, ha nem javul, akkor tényleg elmegyek kórházba, viszont egy hete semmit sem aludtam.
Betegség előtt is nehezen aludtam, több óra míg elalszom, 5-6órát szoktam, azt is úgy, hogy 3or felébredek, mert szomjas vagyok, majd mivel pár korty innivalótól is pisilnem kell, pisilni is kell.
Most viszont nem bírom már, villódzik a szemem, homályosan látok és szédülök.
Szerintetek szedhetek így altatót? Vagy van valamilyen természetes altató, ami beválhat?
A pontozásból ismét látszik a szinvonal. :D
Kérdező, nagyon kérlek, nehogy beszedj altatót, nem vagy olyan állapotban. Hívj mentőt.
Agyhártyagyulladás mitől?
Kórházban is ugyanezeket a gyógyszereket kapnám.
Nem tudom, hogy a láztól e, de a belül fejem és a homlokom nagyon forró, úgy érzem fel fog robbanni és amikor levegőt veszek, azt is melegnek érzem.
Miért ne lenne igaz?
Már többször volt arc és homloküreggyulladásom, de sosem raktak gépekre. Kaptam antibiotikumot is hazaengedtek.
5 éve ugyanezzel a gonddal voltam kórházban, rettenetes volt. Napi kétszer kaptam 10 gyógyszert, el sem mondták, hogy miket. Lázcsillapítót nem kaptam, mert a 40fokos jó.
Pár napig adtak infúziót, amit olyan rosszul raktak a kézfejembe, hogy azt a kezem nem tudtam mozgatni és belilult az ér, naponta 3 1,5decis üvegnyi vért vettek, hogy tenyésszék. A nővér sosem találta az ereket, sokáig kereste a tűvel. Naponta majdnem elájultam emiatt. Mert szerintük nem csak ez volt a bajom, hanem valami ismeretlen is, amit nem tudtak, hogy mi az.
Pár nap után nem volt honnan venni vért és olyannal, viccelt az orvos, hogy eret vág. Mondtam, hogy nem vicces, ő meg, hogy nem viccelt.
A végén az idegsebészetről jött valaki, aki tudott vért venni. Érdekes az nem fájt, de amit a nővér csinált az mindig, méghozzá úgy, hogy naponta adott neki anya 5ezret, de le sem szart.
Minden este úgy osztották az altatót, mint a cukorkát, gondolom, hogy ne legyen semmi dolguk. Én sosem mertem kérni.
Teljesen átázott az ágynemű, de heti egyszer cserélték le.
Olyan ételt adtak, amit nem tudtam megenni, nagyon undorítót.
Anya naponta hozott.
Egy hét után megkérdeztem, hogy még mi a bajom, de nem tudták.
Nagyon unatkoztam ott, tévé és internet nélkül, olvasni nem tudtam, így megkérdeztem, hogy még meddig kell maradjak.
Az orvos nem válaszolt, mintha nem hallana, negyedjére annyit válaszolt, hogy ameddig kell.
Kérdeztem, hogy de kb meddig?
Azt mondta, hogy volt aki 3 hónapig volt bent, lehet én többet leszek.
Na az elég volt mondtam, hogy hazajövök és otthon szedem a gyógyszereket, de nem engedte.
Hívtam a betegjogi képviselőt, fél órát vitatkoztak telefonon, míg meggyőzte az orvos. Mondtam neki, hogy ne hagyja magát és nem tarthatnak bent erőszakkal, így nagy nehezen elengedtek. Amikor az orvos odaadta az addigi eredményeket, mondtam neki, hogy pár nap múlva találkozunk, amikor elmegyek a többiért. Azt válaszolta, hogy ha addig nem halok meg.
Voltak még dolgok, amiket napokig mesélhetnék, így nem tartom értelmét a kórháznak, főleg, hogy ugyanoda kerülnék.
Eddig azt írták, hogy nem szedhetek.
Csak emiatt nem is lenne értelme ilyen kórházakba bemenni. Ha szedhetnék anya tudna venni és itthon, nyugalomban szenvedek.
Miért lennék kamus?
Ilyet ki hazudna és miért?
Nem fogok meghalni, kórházban is ugyanezeket a gyógyszereket kapnám és ennyi. Belgyógyászaton voltam és semmi gépre nem raktak rá. Azon az emeleten nem is volt semmilyen gép.
Nem értem mi értelme ott szenvedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!