Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Természetes altató, amit ezek...

Természetes altató, amit ezek mellett szedhetek? Tüdő, homlok, arcüreg gyulladás, fáj a torkom, 2 napig nem volt hangom, 40fokos láz. Szívbetegség, vérszegénység. Egy hete vagyok beteg és azóta nem tudok aludni.

Figyelt kérdés

Fáj a fejem, szemöldököm, torkom, füleim, fogaim, mellkasom és hátam.

2 napja hányingerem van és hasmenés is.

Enni sem tudok semmit.

Antibiotikumot, lázcsillapítót, fájdalomcsillapítót, gyomorvédőt és torokra szirupot szedek.

Ezeket a gyógyszereket egy erdélyi orvos ismerősöm mondta. Hívtam a háziorvost, de nem jön ki. Azt mondta, hogy menjek én, vagy ha nem tudok akkor hívjak magamra mentőt.

A betegséget már megszoktam, ha nem javul, akkor tényleg elmegyek kórházba, viszont egy hete semmit sem aludtam.

Betegség előtt is nehezen aludtam, több óra míg elalszom, 5-6órát szoktam, azt is úgy, hogy 3or felébredek, mert szomjas vagyok, majd mivel pár korty innivalótól is pisilnem kell, pisilni is kell.

Most viszont nem bírom már, villódzik a szemem, homályosan látok és szédülök.

Szerintetek szedhetek így altatót? Vagy van valamilyen természetes altató, ami beválhat?

2022. júl. 24. 05:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Milyen gép? Erre nincs gép.

Nekem is sokszor van arcüreggyulladásom és homloküreggyulladásom, ezt szokták csinálni: elküldenek röntgenre, majd kapok antibiotikumot és egy hétig szednem kell.

2022. júl. 24. 17:31
 12/18 anonim ***** válasza:
#11: Neked is szokott mellette lenni tüdőgyulladásod és szívbetegséged?
2022. júl. 24. 18:34
 13/18 A kérdező kommentje:

5 éve, amikor kórházban voltam, akkor is volt már, de nem raktak semmi gépre.

Infúziót kaptam és gyógyszereket.

Esténként meg nekem is akartak adni altatót.

Szerintem egyáltalán nem voltam jó helyen.

Erdélyi orvos ismerősömnek vannak magyar orvos barátai, beszélt velük és azt mondták, hogy ne menjek kórházba.

Most minden lázas beteget a koronások közé tesznek.

Azt javasolták, hogy hétfőn menjek el arc és tüdő röntgenre is szedjem tovább a gyógyszereket, és vegyek még orrcseppet.

Ma sikerült kb 4 órát aludni.

Remélem este is tudok majd.

2022. júl. 24. 19:17
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

A leírtak alapján sejtem, hogy én is abban a kórházban voltam, a belgyógyászaton.

Engem is naponta csapoltak és a végén hozzám is az idegsebészetről hívtak egy férfi orvost.

Hadd meséljek én is, a folyosón a földön volt egy hosszú vércsík, amit 4 napig nem mostak fel. Engem is anya látogatott és ő szólt rájuk, hogy mossák már fel, ha nem szólt volna, szerintem fel sem mossák. Miután valaki nagyvécézett, elromlott a tartály és nem tudta lehúzni. Szólt a nővéreknek, de nem érdekelte őket. Anya már erélyesebben szólt, azt mondták, hogy hívnak szerelőt, de nem hívtak.

Anya bement a vécére és erősen húzogatta, szerencsére bevált és megindult a víz.

Volt egy 70 éves szívbeteg, akinek raktak, vízeletgyűjtő zsákot, a nő hiába kérte sokszor, hogy engedjék le, nem tették meg, majd a zsák kiszakadt. Azután leszidták a 70éves szívbeteget.

Azután egyszer anya kiengedte, ezt látták a nővérek, azután mindig megcsinálták, gondolom dacból.

Éjszaka rosszul lett ez a 70éves nyomtuk a hívót, de senki nem jött, mivel én voltam a fiatal, elmentem megkeresni a nővéreket, de nem voltak a szobájukban, azután elmentem az orvos szobájába, hallottam,hogy megy a tévé és a villany is égett mégsem engedett be.

A nővérek az alattunk lévő szinten voltak, ott beszélgettek, nevetgéltek, ettek az ottani nővérekkel. Még rendesen mérgesek lettek, hogy miért zavarom őket.

A 70 éves nő nem tudott fürdeni és 4 nap után megkérte őket, hogy segítsenek. Az ágyában lemosdatták, de erőből súrolták a bőrét és minden irányba csapkodták a testét, majd a vizes ágyneműt nem cserélték át.

Akkor volt egy cigány prostituált, aki minden este kilópózott és reggel jött vissza.

Éjszakánként sokszor kereste egy cigány férfi, az simán meg is erőszakolhatott volna, vagy kirabol mindenkit.

Ez sem érdekelte a nővéreket és orvosokat.

Volt olyan is, aki a rossz ételektől még betegebb lett.

Sokan mesélhetnék még én is.

2022. júl. 24. 23:34
 15/18 A kérdező kommentje:

Biztos vagyok benne, hogy ugyanaz a kórház.

Szerintem sajnos mindenhol ez van.

2022. júl. 25. 11:24
 16/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm az aggodalmat! :)

Már jól vagyok.

2022. aug. 1. 19:57
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Örülök, hogy meggyógyultál! Remélem, hogy nem marad vissza semmi szövődmény.
2022. aug. 1. 20:03
 18/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Elmegyek majd megint röntgenekre és később amikor kiürülnek a gyógyszerek a szervezetemből, akkor még teljes vérvételre is.

2022. aug. 1. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!