A reflux kezelése élethosszig tart és élethosszig szükséges a gyógyszer is, jól tudom?
Semmi koffein - ez még megy, bár alacsony vérnyomásos és bradicardiás vagyok...
Semmi csoki
Semmi alkohol
Gyümölcsök közül kb semmi sem ehető
Zöldségek közül csak egy-kettő ehető
Semmi csípős
Semmi intenzív íz
Vöröshagymát 10 percig párolni vízen
Fokhagyma tiltot
Méz tiltott
Semmi majonéz, mustár, ketchup
Ennyi jut eszembe
Ja és koleszterinre is egy ugyanilyen szigorú diéta, néhol ütik egymást
Mialatt akinek egészséges a szervezete, az vedeli a kólát és semmi baja
Kérem a gyógyszert és váljunk el békében. Ki a fomat zavarja az, hogy középkorúként gyógyszert kell szednem?
Nem fogok életem végéig tarthatatlan, sok helyen a szociális életet megnehezítő diétán élni azért, mert valamik félrementek a szervezetemben.
Mellesleg a zöldség és a gyümölcs KELL, nekem mégis tiltott.
Nekem személyes tapasztalatom szerint a koffein, alkohol, szénsav, csoki, csípős ételek, amiket mindenképp kerülnöm kell. Illetve nagy zabálások helyett több kisebb étkezés. Ha ezt betartom, akkor nem szokott bajom lenni.
Gyümölcsöktől, zöldségektől nem volt soha bajom.
A csokitól közvetlen amúgy sosincs tünetem. Sörtől 100 alkalomból egyszer. De van, hogy mindent betartok és van, semmit és nincs.
Nem lehet, hogy neked egy egész enyhe refluxod van?
:(
Nekem amúgy az a szerencsém, hogy egyrészt alapból mentes vizet, csapvizet szeretek inni és sokszor keveset szeretek enni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!