Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Jelenleg pajzsmirigy alulműköd...

Jelenleg pajzsmirigy alulműködésem van.Mikorra várhatom ,hogy beálljon a vérnyomásom mivel 100/60/55 körüli van a napokban én pedig a túlműködés miatt magas vérnyomáshoz szoktam hozzá.(?) Megjegyzést is légyszives olvasd el!

Figyelt kérdés

Szia kedves olvasó! Segíts!!

26éves nő vagyok/aktív munkámból adódóan/napi 2,5l vizet iszom átlagosan.

(Röviden tömören:13 éves korom óta kezeltek pajzsmirigy túlműködéssel.nemrég orvost váltottam aki leállított a metothyrin szedéséről és azzal eltanácsolt ,hogy ha éreznék változást keressem fel mivel teljesen jók lettek az értékeim.hát kb egy 1évig volt jó ,teljesen a fellegekbe repültek az értékeim .Újabb orvost kerestem,ő már azt mondta Basedow kórom van és izotópos kezelésen vettem részt ,így az eredmény az lett ,hogy totálisan alulműködik jelenleg és két napja kezdtem a hormon pótlást)

Előre is köszönöm a válaszokat!

Jó egészséget mindenkinek!

tegnap 21:15
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!