Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 0,5mg fronton mennyire ütne meg?

0,5mg fronton mennyire ütne meg?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy eléggé pánikolós, izgulós, aggódós vagyok. Legutóbb az üzemorvosin éppenhogy átmentem 145/85-ös vérnyomással. Egyébként 125-130 körül van, de mint mondtam rettenetes tudok izgulni a semmin is. Tudom van ez a fehér köpeny szindróma dolog de az üzemorvost annyira nem hatotta meg. Kértem fatertól 2 szem 0,5mg frontint. Üzemorvosi előtt 30 perccel ha beveszel 1-et segíthet? Vagy elérhetem pont az ellentétét? Valamelyik összetevőre úgy reagálok hogy fel megy a vérnyomásom meg a pulzus is ? Egyébként 31/F vagyok, 90kg. Köszi mindenkinek!

tegnap 19:50
A kérdező szavazást indított:
Évente 1x nem lesz probléma, ezen a problémán segíthet
Nem ajánlom
6 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha még sosem szedtél semmilyen nyugtatót megvan az esélye, hogy nagyon kába, álmos leszel. El is alhatsz ülve. Az első nyugtatóm 0,25 mg volt, este 8kor bevettem, kidőltem és másnap 10-ig aludtam. Utána is zavart voltam, érezhetően a nyugtató miatt.
tegnap 20:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Eleg 1 db 0.25 vagy 0.5 Frontin is, mert nem szeded rendszeresen.
tegnap 20:38
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha sose szedtél, akkor tényleg meg tud ütni egy 0,25-ös is, de bajod nem lesz, csak lehetőleg ne vezess utána.
tegnap 22:14
 4/4 anonim válasza:
56%

Nem ajánlom. Az egyik barátnőm ugyanígy kért, bevett egy felet, és rosszullétek követték.

Ha nem orvos írta fel, inkább ne!

ma 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!