Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek hörghurutgyulladás...

Szerintetek hörghurutgyulladás lenne?

Figyelt kérdés

Két hete kezdtem el külföldön dolgozni, és még várok a biztosításomra. Viszont bár napja folyton köhögnöm kell. Minden reggel úgy kelek, hogy tiszta száraz a torkom, olyan érzés először, mintha elment volna a hangom. Majd iszok valamit és visszajön. Viszont egész nap köhöghetnékem van, váladékos a köhögés, de néha száraz, ilyenkor mintha az egész mellkasomban éreznék egyfajta nyomást. Lázam szerencsére nincs. Közérzetem is viszonylag okés.

Egy-két hétig csak magánorvosom lenne, Home Office-ban vagyok így próbálom magamat itthon kúrálni. Miket szedjek szerintetek.

(P.S 2x oltva vagyok Pfizerrel, nagyon nem járok közösségbe sem.)

2021. nov. 9. 09:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem covid. Érdemes lenne tesztelni. Értem én, hogy Pfizer, de nagyon sok oltott is elkapja. Az igaz, hogy sokkal enyhébb tünetekkel átvészelik.
2021. nov. 9. 09:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam le, hogy az egész egy megfázással indult, amin 3 nap alatt átestem. Mivel voltam egy buliban a diákszervezetemmel kb 10 naoja ami után sokan betegeskedtünk, mindenki teszteltetett. Vagy pcrral vagy antigénnel. Negatív volt mindenki. Gondoltuk ez a bulizás miatt van. Pár nap alatt el is múlt, csak utána nem sokat pihentem. Hétvégén kirándulgattam, és azóta érzem ezt a köhögésingert. Váladékos köhögést. Nem tom mi legyen. Megint teszteljek?
2021. nov. 9. 09:43
 3/3 anonim ***** válasza:

Okozhatja a száraz levegő is, próbálj meg többet szellőztetni, esetleg ha van rá lehetőséged, párásítani. Főként este, így éjjel nem szárad ki a nyálkahártya.

Érdemes beszerezni gyorstesztet, osztrákoknál 1 euró körül indul darabja, ha összálltok többen megéri a kiszállítással együtt is. Mi innen rendeltünk még szept. előtt: [link]

2021. nov. 9. 10:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!