Szerintetek hörghurutgyulladás lenne?
Két hete kezdtem el külföldön dolgozni, és még várok a biztosításomra. Viszont bár napja folyton köhögnöm kell. Minden reggel úgy kelek, hogy tiszta száraz a torkom, olyan érzés először, mintha elment volna a hangom. Majd iszok valamit és visszajön. Viszont egész nap köhöghetnékem van, váladékos a köhögés, de néha száraz, ilyenkor mintha az egész mellkasomban éreznék egyfajta nyomást. Lázam szerencsére nincs. Közérzetem is viszonylag okés.
Egy-két hétig csak magánorvosom lenne, Home Office-ban vagyok így próbálom magamat itthon kúrálni. Miket szedjek szerintetek.
(P.S 2x oltva vagyok Pfizerrel, nagyon nem járok közösségbe sem.)
Okozhatja a száraz levegő is, próbálj meg többet szellőztetni, esetleg ha van rá lehetőséged, párásítani. Főként este, így éjjel nem szárad ki a nyálkahártya.
Érdemes beszerezni gyorstesztet, osztrákoknál 1 euró körül indul darabja, ha összálltok többen megéri a kiszállítással együtt is. Mi innen rendeltünk még szept. előtt: [link]
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!