Ha voltál COVID-os, milyen tüneteid voltak, hogyan zajlott nálad a betegség?
Oltottan vagy oltatlanul kaptad el?
Családtag története is érdekel.
Miben másabb mint például egy influenza?
Egy éve novemberben voltam fertőzött, tehát még oltatlanul.
Köhögéssel kezdődött, ami egyre fájdalmasabb lett tüdőben. Akkor rám szóltak, hogy maradjak otthon és kérjek tesztet. 10 nap múlva lett eredmény, addigra egyre rosszabbul lettem. Magas lázam nem volt, csak enyhébb, de állatira gyenge voltam, sokat feküdtem, aludtam, légszomjjal küzdöttem. Néha nem kaptam levegőt kis időre. Hátam úgy fájt, mint akit lapáttal vernek. Párom kérte, hogy készítsünk össze kórházi pakkot.
Az volt a gond, hogy ugye nem lehetett orvoshoz meg gyógyszerhez jutni. Háziorvosom sosem vette fel a telefont, az asszisztense írt fel nagy nehezen antibiotikumot. De ezt nem vártam meg, főnököm íratott fel a saját nevére gyógyszert és dobta be az udvarba.
Hetekig tartott az egész, és mindig rezgett a léc, hogy lesz-e még rosszabb.
Nem tudom, miben más, mint az influenza, mert nem voltam sosem beteges, de akkor tudtam, hogy én ilyen érzéseket az életben nem éreztem még. Íz- és szaglásvesztés nem volt, nekem végig lefelé húzódott.
A családom is elkapta, nekik valamivel enyhébb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!