Ha voltál COVID-os, milyen tüneteid voltak, hogyan zajlott nálad a betegség?
Oltottan vagy oltatlanul kaptad el?
Családtag története is érdekel.
Miben másabb mint például egy influenza?
Nem voltam beoltva. Hasi fájdalommal kezdődött, majd láz és légszomj, aztán szaglás elvesztése, étvágytalanság, húsundor, köhögés. Hullott a hajam is. Egy hónapig voltam pozitív, további 3 hónap eltelt mire azt tudtam mondani, hogy elfogadhatóan érzem magam.
Beoltott ismerőseim ugyanúgy elkapták a covidot, sőt nem egy kórházba is került.
Ezek után nem látom értelmét az oltásnak. Főleg mert nekem sokkal több ellenanyagom is van, ha van nekik egyáltalán. Teszteltük.
Lázas voltam 2 napig, fájt a fejem ekkor. Folyt az orrom, de közben be is volt dugulva. Köhögtem. 4-5 nap után lett jobb egy picivel, majd fokozatosan enyhült. Az első naptól számítva majdnem 2 hétig tartott az egész.
Nem kaptam előtte oltást, azóta se.
A családban senki sem fertőződött meg, pedig 3-an lakunk a lakásban, szinte egész nap összezárva.
Influenzához képes annyiban volt nálam más, hogy volt lázam (amúgy nem szokott) és a szokás 1 hét helyett 2-ig tartott.
Nagybátyám oltatlanként kapta el, Hányás, kiszáradás, 40 fokos láz, olyan végtagfájdalmak hogy nem tudott mozogni sem, légszomj, halálfélelem.
Most, 5 hónap elteltével valamennyire helyrejött, de még mindig fullad, és úgy tűnik, a covid miatt cukorbeteg és magas vérnyomásos lett. Eddig nem volt egyikkel sem baja. (43 éves)
Felesége szintén oltatlanként, hasonló tünetekkel, annyi különbséggel hogy nem hányt és nem ment a hasa, láza picit alacsonyabb volt. Ő is fullad ha gyorsabban megy.
Barátnőm oltottként, két napig folyt az orra, egy napig ment a hasa, picit gyengébb volt, hőemelkedése sem volt.
Köszönöm a válaszokat, jöhetnek még természetesen.
7-es, az IgM azt mutatja, hogy fertőzött vagy? És az IgG? Mehettél dolgozni így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!