HPV tünetei a számban?
Figyelt kérdés
Kb 2.5 hete voltam egy lánnyal. Orálisan elégített ki, ennyi volt mindössze.
Ma a számban oldalt a felső fogsorom mellett észrevettem egy puha kinövést. Lehet, hogy hpv pappiloma? Nem "rücskös", teljesen puha.
A szám nem érintkezett a lánnyal egyáltalán.
Ötlet?
Korábban haraptam el ott többször is a számat. Teljesen tanácstalan vagyok.
2021. aug. 7. 22:42
1/17 anonim válasza:
szerintem nem attól van, de azért nézesd meg orvossal
2/17 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Egyébként szájban akkor alakul ki, ha szájjal érintkeztem a lánnyal?
2021. aug. 7. 22:55
3/17 anonim válasza:
Hat azert en meglepodnek, ha igy egy rendes, apolt, mentalisan egeszseges, magyar, feher, nem valami f*szomsemtudjafalva-rol szarmazo fiatal lanytol kapnad el a HPV-t.
Azert orvoshoz menj el, nezesd meg vele, hogy megnyugodj.
5/17 anonim válasza:
Azt sose lehet tudni, hogy kitől kapod el. Nem származástól függ.
6/17 A kérdező kommentje:
Koszi, mentek a zold jelek a hasznos valaszokert! :)
Semmi csok nem volt, a szam nem erintkezett a lannyal!
2021. aug. 7. 22:59
8/17 anonim válasza:
Ha a szád mozgásakor vagy érintésre fáj, akkor az inkább afta lesz. Néha előfordul. Van rá kenőcs gyógyszertárakban.
9/17 A kérdező kommentje:
Ha ez tényleg így van, hogy szájban nincs szemölcs ha nem érintkezek vele, akkor jó hírek! :) Lehet csak elharapás. Köszi!
2021. aug. 7. 23:02
10/17 A kérdező kommentje:
Nincs elfehéredés, "hús szerű" puha tapintású. Akkor is lehet afta? Kicsit fáj igen, ha hozzányúlok erősebben.
2021. aug. 7. 23:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!