Scitilnek vannak elvonási tünetei?
Escitilre gondolsz?
1 hónap szedés után nagy valószínűséggel vissza fogsz esni (tapasztalat).
Nem is értem az orvosodat eleve 2-4 hét mire kifejti hatását.Ezeket nem 1 hónapra szokták felírni hanem javulás után még pár hónap javasolt a biztos "gyógyuláshoz". Ha ez megvan akkor fokozatosan kezdheted csökkenteni.
Első vagyok.Elhiszem,hogy félsz nekem most írták fel még csak 6 napja szedem az Escitilt,előtte Citapramot szedtem évekig,de annak már csökkent a hatása és mivel történtek mostanában olyan dolgok amik miatt jobban szorongtam (haláleset,betegség) ezt kaptam helyette.
Én azok közé tartozom akiknek hosszabb kúra kell,mert nem csak átmenetileg csökken a szerotoninszint az agyamban.
Többször is elhagytam a doki javaslatára,kb fél évig jól voltam de mindig visszaestem sajnos,így a dokik úgy döntöttek szedjem. Az antidepresszánsok nem olyanok mint pl a nyugtatók,akkora nagy hozzászokást nem eredményeznek.Valamennyi mellékhatás lehet persze de nem vészes. Pár hét alatt el tudod hagyni. Én most a citapramot már teljesen elhagytam.
De miért félsz tőle ha kérdezhetem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!