Terhesség alatti torok fájásra tudnátok nekem valamit ajánlani?
Figyelt kérdés
2021. szept. 26. 15:32
11/14 anonim válasza:
Hát én meg a hozzád hasonló kismamáktól vagyok ki.Mit gondolsz ezen kívül mit tudnánk tanácsolni úgy,hogy azt sem tudjuk miről fáj a torkom,van-e gyógyszer allergiás,problémás-e a terhességet.Terhesen semmilyen gyógyszert nem szedünk a szomszéd tanácsára, kizárólag orvosi javaslatra.Ha nagyon beteg vagy akkor ügyelet.Addig tea.Ennyi.
12/14 A kérdező kommentje:
Szerintem magadban is tarthattad volna :D senki nem kíváncsi rád, ha ennyire ki vagy a hozzám hasonló kismamáktol.. Nyugodtan tovább gorgethettel volna🙄😂😂
Ja és majd én el döntöm hogyymit csinálok :D szerintem azért van ez a platform. Ez egy kérdezős oldal :D! Ennyi :)
2021. szept. 26. 18:16
13/14 anonim válasza:
Segíteni szerettem volna,de te bepöccentél.Van aki a szomszéd Marinéni tanácsára bármit benne,azért írtam.Semmi sértő nem volt benne,és semmi rossz szándék,de te egyből támadtál,hogy van annyi eszed.Akkor oké,hívd fel az ügyeletet.És igen,ez kérdezős oldal,én meg válaszoltam.Persze azt teszel amit akarsz,és ahoz meg kérdezni sem kell.:)Ennyi!
14/14 anonim válasza:
Kedves kérdező!Végig olvastam,és szerintem túl reagáltad,mert a 3-as szerintem jót akart,és a legértelmesebb válasz volt eddig.Ha annyira rosszul vagy, akkor szerintem is inkább az ügyeletet kellene hívnod,ha meg nem, akkor holnap elmész dokihoz.Itt hiába fogják leírni,hogy kinek mi volt a jó,mert lehet hogy mondjuk cukorbeteg vagy,és akkor a Negró már nem is jöhet szóba, illetve tényleg nem tudunk rólad semmit,többek között azt sem,hogy hol tartasz a várandósságban,mert ugye az sem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!