Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt fulladás...

Terhesség alatt fulladás mitől lehet?

Figyelt kérdés

26 hetes terhes vagyok, és néhányszor már előfordult, de tegnap nagyon erősen. Fájt a torkom, alig kaptam levegőt, és nagyon pánikba estem.

Ez normális lenne?

Nem vagyok kövér, nem híztam semmit, fogytam, mióta terhes vagyok, nem is dolgozom. Épp akkor értem haza (4. emeleten lakunk). Nehezemre esik felmászni, de gond még sosem volt belőle. Lassan jövök fel. Mi okozhatta, és mit tegyek, hogy ne történjen meg?

2017. júl. 1. 23:01
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Valószínű azért, mert a negyedikre kell felmásznod.
2017. júl. 1. 23:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem akkor volt fulladás, mikor nagyon lecsökkent a hemoglobin szintem. Vasad rendben van? Szedsz pótlást?
2017. júl. 2. 05:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én csak egy emeletet mászok néha mégis úgy érzem magam, mint aki most futotta le a félmaratont. Ha meg elfelejtek vmit és egymás után kétszer kell felslattyognom a tetőtérbe (15 lépcsőfok) már levegőt se kapok. Főleg most ezekben a szép nyári időkben. Először én is megriadtam, de mivel az eredményeim rendben voltak így a plusz "teher" számlájára könyveltük a dolgot. 28. hetesen, plusz 4 kilónál járok :)
2017. júl. 2. 07:42
 4/7 A kérdező kommentje:
Ahogy írtam, ez még sosem okozott gondot. Eddig is itt laktam. Vérszegény vagyok, ez igaz, de szedek vasat is.
2017. júl. 2. 14:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk írod a torokfájást, de.. Nem lehet hogy attól van, hogy egyre szűkül bent a hely a szerveidnek? Nekem is fullasztó volt minden, bár később. És szerintem azért, mert a tüdőm már nyomva volt. Szerinted nem lehet ettől? Éjjel fekve nem rossz, nem horkolsz? Az szokott ennek a jele lenni.
2017. júl. 2. 18:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Ez az első terhességem, és csak mostanában fordult elő néhányszor. A torkom is csak addig fájt, amíg nem kaptam levegőt, utána már nem.
2017. júl. 3. 08:43
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyre kevesebb a hely a belso szerveidnek, ugyhogy ez is csak rosszabb lesz. Mast nem tudsz tenni, minthogy lassan mesz fel (meg lassabban, mint eddig) vagy ha kell, akkor megallsz pihenni utkozben. Tudom, hogy hulyen hangzik, de mi a 2on lakunk, volt mar, hogy meg kellett allnom 5-10 mp pihenot tartani. A meleg sem segit, az is biztos.
2017. júl. 3. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!