Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatti torok fájás?!

Terhesség alatti torok fájás?!

Figyelt kérdés

Tuddnátok valami jól be vált praktikát?!

Hétfőn mindenképpen megyek orvoshoz!!

2016. jan. 23. 23:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem most egy hétig fájt, igazából a mézen, forró teán stb. kívül nem igen csináltam vele semmit. Azt olvastam viszont h Tantum Verde használható terhesség alatt és jó.
2016. jan. 24. 00:46
 2/7 anonim ***** válasza:
meleg tea
2016. jan. 24. 00:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Semmi gond, ne aggód, előfordul. Kúráld magad mézes-citromos teával, c vitaminnal, sok pihenéssel.
2016. jan. 24. 00:53
 4/7 anonim ***** válasza:

Én jó másfél hétig benne voltam, most már csak nátha van szerencsére....Nekem az orvos a Homeogene 9 homeopátiás szert javasolta, ez torokgyulladás, torokfájdalom elleni szopogatós tabletta.Nekem segített, és ez tuti nem árt a babának sem. Emellett mézes forró tea, mézes cukorka, meg sós vizes gargalizálás ami segített.Sajnos az orrfolyásra/dugulásra csak sós-szódabikarbónás inhalálást javasoltak, mert az orrcseppek nem nagyon javalltak terhesség alatt, nekem ez annyira nem jött be, de leírom, hátha neked segíthet.

Mihamarabbi gyógyulást, és boldog babavárást kívánok!

2016. jan. 24. 05:56
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem kb. 5 napig fájt kb. 21 hetesen.

Tantum verde es Sinupret tabletta rendbetett!!!

Jobbulàst!

2016. jan. 24. 07:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Pár nap alatt rendbejött nekem meleg csipkebogyó teát ittam citrommal, emelett rengeteg vizet, sok folyadék a legfontosabb és persze pihenés.
2016. jan. 24. 08:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy minden rendben lesz. Én is enyhe torokfájással kezdtem novemberben, elmentem az orvoshoz, ő is azt ajánlotta, hogy kúráljam magam citrommal, mézzel, így is tettem, aztán kb egy hét elteltével teljesen elment a hangom. Kb 2 hét szenvedés után orrfülgégész szakvizsgálaton a Bioparox helyi alkalmazását írta ki az orvos, helyileg. Ez hatott is, és újabb 2 hét után viszatért a hangom, viszont a bacik nem haltak ki, hanem szépen átköltöztek a homloküregembe. Ameddig nem kezeltük ki a fertőzést antibiotikummal, addig nem tudtam teljesen meggyógyulni...

Viszont mivel ez már a 37 hétben volt, a nődoki is rámszólt, hogy ne mind hülyéskedjek, mert miután minden bizonnyal császár lesz ez a szülés is, nem szívesen műtenek úgy, hogy fulladozok a takonytól (elnézést, de a szó szoros értelmében így volt). Most már nagyjából egészségesen várom a szülés beindulását... 39 hét 6 napos vagyok.

2016. jan. 24. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!