Terhesség alatt mennyire árt a babának, ha van egy kis torok fájásom?
Figyelt kérdés
terhesség2014. dec. 5. 06:54
2/4 anonim válasza:
Ha nem kezelteted nem tesz jot. Tanacsolom, hogy menj el a haziorvoshoz, mond el mennyi idos terhess vagy es mik a tunetek. Lehet nem kapsz gyogyszer, mert csak sima natha, de ez komolyabb is lehet. O pontosabban megmondja, mint itt barki.
23hkm
3/4 anonim válasza:
Legyél nyugodt, ez nem fogja befolyásolni a kapcsolatod a gyerekkel:
Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat
4/4 anonim válasza:
Semmennyire. Múlt hónapban én kétszer is voltam beteg. Torokfájára sós szódabikarbónás gargalizálást javasolt a házidoki. Másodszorra nagyobb volt a baj, egy este belázasodtam, azonnal csillapítani kellett (Panadol+borogatás). Másnap kaptam antibiot, ha újra belázasodnék, meg hogy toljam a Panadolt. Szerencsére végül nem kellett egyik se, de másfél hétig úgy köhögtem, sípoltam, hogy hajjaj... Arra lándzsás útifüvet szedtem, de szerintem egy perccel nem múlt el előbb tőle. Nőgyógyászt, háziorvost is kérdeztem a köhögésről (árt-e), mindketten megnyugtattak. Egyedül a láztól kell megijedni és azonnal csillapítani, a többi légúti tünet csak nekünk kellemetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!