Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi okozhat folyamatosan lágy...

Mi okozhat folyamatosan lágy székletet?

Figyelt kérdés

Már egy jó ideje problémáim vannak a gyomrom/beleimmel, de sajnos csak július végére kaptam időpontot Gasztroeneterologushoz… szinte az összes székletem lágy, nem az a nagyon folyékony, de nem is az a normális kolbász alakú és állagú hanem annál sokkal lazább puhább .

Fájdalmaim nincsenek, csak érzem , hogy a gyomrom vagy beleim nem jók, vagy nem működnek megfelelően .

Ha valakinek volt hasonló, vagy van ötlete mitől lehet ez ne tartsa magába, mert eléggé megnehezíti a minden napjaimat ez az állapot .

Ja és annyi még, hogy általában napi egy WC szokott lenni ébredés után 1-2 órán belül.

2021. jún. 23. 08:48
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim válasza:

Szia kérdező!

Mi újság azóta?

Én is szedtem néhány alkalommal a Normix gyógyszert.

Első alkalommal volt leginkább hatása, aztán nem nagyon Neked is van olyan tünetekd, hogyha mégy vécére nem ürül ki rendesen?

2021. aug. 18. 22:18
 52/66 A kérdező kommentje:

Szia !

Hát igazából változatlan a helyzet… úgyhogy jovoheten megyek magánba … majd ott hátha többet mondanak… mit itt, hogy a laborom jó, ezért nem tud velem mit csinálni.. mondom attól még szarul vagyok 😅.

Hat nekem olyan van, hogy WC zek és eleje normális alakú meg minden, majd a vége az lágy és vékony vagy folyekony (ez elég ritka a folyekony)

2021. aug. 18. 22:44
 53/66 anonim ***** válasza:

Nekem vettek vért és abból néztek allergiákat, ott jött ki a fűallergia.

Pl. olaj, teák, fűszerek esetleg neked nem lehet valami hasonló? Gondold végig, hogy milyen fűszereket használsz.

Ha gluténintoleranciád van, akkor a fűszerekre is figyelj oda, van több hely, ahonnan lehet gluténmentesen rendelni, és le kell cserélni a fakanalakat/fa eszközöket a konyhában.

2021. aug. 18. 23:04
 54/66 A kérdező kommentje:
Volt olyan allergia vizsgálat is, nem vágyok másra allergiás . Csak a glutentökömre :(.
2021. aug. 19. 10:20
 55/66 anonim ***** válasza:
#54 Nagyon furcsa :s Érthetetlen, hogy mitől vagy még mindig rosszul. Valamelyik gyógyszer esetleg nem gluténos? Nekem kazein intoleranciám van és kiderült egy idő után, hogy a c vitamin volt a ludas.
2021. aug. 19. 14:03
 56/66 anonim ***** válasza:
Nem gondolkodtal azon hogy fereg es gomba vizsgalatra menj? Ezek a szarok mind mellekhatasa valaminek.
2021. aug. 19. 17:02
 57/66 A kérdező kommentje:

Nem szedek gyógyszert :o, kazein meg ilyen más allergiám nincs.

Hát még jövőhét pénteken elmegyek magánba … aztán , hátha ott mondanak valamit , milyen vizsgálat lenne még érdemes .

2021. aug. 20. 12:07
 58/66 anonim ***** válasza:
Senior Séf már az elején megmondta, életmódváltás szükséges.
2021. aug. 21. 07:17
 59/66 anonim ***** válasza:

Amúgy én ma futottam bele, csak megosztom veled is, hátha neked is ez a problémád. Napok óta fáj a hasam, pedig látszólag semmi olyasmit nem ettem, amivel gond lehetne.

Kiderült, hogy a zöldségtészta, amit ettem, ugyanazon a gyártósoron megy végig, mint a gluténos (rá van írva apró betűvel a hozzávalók alatt).

2021. aug. 21. 07:20
 60/66 A kérdező kommentje:
Figyelek az ilyenekre, az életmód váltást meg hova váltsak még? Már rég megtörtént az is.
2021. aug. 21. 09:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!