Mi okozhat folyamatosan lágy székletet?
Már egy jó ideje problémáim vannak a gyomrom/beleimmel, de sajnos csak július végére kaptam időpontot Gasztroeneterologushoz… szinte az összes székletem lágy, nem az a nagyon folyékony, de nem is az a normális kolbász alakú és állagú hanem annál sokkal lazább puhább .
Fájdalmaim nincsenek, csak érzem , hogy a gyomrom vagy beleim nem jók, vagy nem működnek megfelelően .
Ha valakinek volt hasonló, vagy van ötlete mitől lehet ez ne tartsa magába, mert eléggé megnehezíti a minden napjaimat ez az állapot .
Ja és annyi még, hogy általában napi egy WC szokott lenni ébredés után 1-2 órán belül.
Szia kérdező!
Mi újság azóta?
Én is szedtem néhány alkalommal a Normix gyógyszert.
Első alkalommal volt leginkább hatása, aztán nem nagyon Neked is van olyan tünetekd, hogyha mégy vécére nem ürül ki rendesen?
Szia !
Hát igazából változatlan a helyzet… úgyhogy jovoheten megyek magánba … majd ott hátha többet mondanak… mit itt, hogy a laborom jó, ezért nem tud velem mit csinálni.. mondom attól még szarul vagyok 😅.
Hat nekem olyan van, hogy WC zek és eleje normális alakú meg minden, majd a vége az lágy és vékony vagy folyekony (ez elég ritka a folyekony)
Nekem vettek vért és abból néztek allergiákat, ott jött ki a fűallergia.
Pl. olaj, teák, fűszerek esetleg neked nem lehet valami hasonló? Gondold végig, hogy milyen fűszereket használsz.
Ha gluténintoleranciád van, akkor a fűszerekre is figyelj oda, van több hely, ahonnan lehet gluténmentesen rendelni, és le kell cserélni a fakanalakat/fa eszközöket a konyhában.
Nem szedek gyógyszert :o, kazein meg ilyen más allergiám nincs.
Hát még jövőhét pénteken elmegyek magánba … aztán , hátha ott mondanak valamit , milyen vizsgálat lenne még érdemes .
Amúgy én ma futottam bele, csak megosztom veled is, hátha neked is ez a problémád. Napok óta fáj a hasam, pedig látszólag semmi olyasmit nem ettem, amivel gond lehetne.
Kiderült, hogy a zöldségtészta, amit ettem, ugyanazon a gyártósoron megy végig, mint a gluténos (rá van írva apró betűvel a hozzávalók alatt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!