Mi okozhat folyamatosan lágy székletet?
Már egy jó ideje problémáim vannak a gyomrom/beleimmel, de sajnos csak július végére kaptam időpontot Gasztroeneterologushoz… szinte az összes székletem lágy, nem az a nagyon folyékony, de nem is az a normális kolbász alakú és állagú hanem annál sokkal lazább puhább .
Fájdalmaim nincsenek, csak érzem , hogy a gyomrom vagy beleim nem jók, vagy nem működnek megfelelően .
Ha valakinek volt hasonló, vagy van ötlete mitől lehet ez ne tartsa magába, mert eléggé megnehezíti a minden napjaimat ez az állapot .
Ja és annyi még, hogy általában napi egy WC szokott lenni ébredés után 1-2 órán belül.
Milyen betegségekre utalhat a széklet megváltozása?
[link] › cikkek › emesztorendszer
2018. jan. 11. — A babának nem okoz gondot? ... Székrekedés vagy túl kemény széklet esetén sokszor elég a megfelelő folyadék- és rostbevitel, továbbá a ...
Sajnos nekem is ez a problémám már hosszú évek óta...😪 szinte már minden vizsgálaton voltam vastagbéltükrözés ,glutén és laktóz intolerancia vizsgálat ...annyi kiderült ,hogy van egy kis gyulladás A vastagbélben, de az is mikroszkóppal látható. . viszont egyik gyógyszer sem jó rá,amit írtak
próbáltam én is étrendet változtatni ,sok zöldség rostok probiotikum, abból is számtalan féle ..semmi nem segít sajnos nem tudom mi tévő legyek már😭
Hát próbálkozom egészségesen enni, rá szoktam a gyömbérre is.
Mióta át estem a covidon utána jött elő ez a gyomorpanasz is, meg én úgy gondolom , hogy mióta ezek vannak a cukorértékeim se a legjobbak. Kicsit rá is parázok a dologra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!